Ağlıyorum ama sevinçtenmi üzüntüdenmi bilmiyorum

peteknur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
161
1
47
25 Şubatta 3. aşılamamı yaptırdım.Dün adet günümdü ve beklemeden sabah kalkar kalkmaz test yaptım.İkinci çizgi çok acık pembe çıktı.Sadece ışıga doğru yansıtınca belli oluyordu.Bende onun çizgi yerini belli etmek için kağıt altında bir işaret oldugunu düşündüm.Zaten akşamada bir iki damla kan gelmeye başladı.Tamam dedim adet oldum.Sabaha kadar ağrı içinde kıvrandım zaten benim bütün adetllerim böyle ağrılı oluyor.Bugün öğleden sonra düşük yaptıgımı farkettim.Önce inanamadım ben yanılıyorum kesin dedim.Ama doğruymuş:çok üzgünüm:
Halada gözyaşlarımı tutamıyorum ama sevinçtenmi yoksa üzüntüdenmi bilmiyorum.
Demekki diyorum bende hamile kalabiliyormuşsum.Bu benim için büyük mutluluk.Diğer yandan yıllardır istediğim bebeğime tam kavuşmuşken neden düştü.Benim yüzümdenmi,dikkat etmedimmi yeterince demektende kendimi alamayıp kahroluyorum:çok üzgünüm:

canım eger ömrü olsaydı bebişinin sen ne yaparsan yap düşmezdi
bence sevin allahım sana hamılelık verdı bı kere inşaallah devamı gelır ve saglıkla kucagına alırsın

canım geçmiş olsun aynı şeyi bende yaşadım çok ağlamıştım ama şimdi iki dünya tatlısı oğlum var inşallah tekrar hamile kalırsın.üzülme

Teşekkür ederim desteğiniz için,inşallah rabbim bunun acısını unutturacak yeni bebeişler verir tez zamanda:çok üzgünüm:

canım çok geçmiş olsun öncelikle. sevincin çok kısa sürmüş ama bu demek oluyor ki hamile kalmanda bir problem yok. Rabbim en kısa zamanda sıkı sıkı tutanacak sağlıklı bir evlat nasip etsin.
kendini sakın üzme sebep senden olamaz.Derram ın dediği gibi ömrü yoksa sen ne yaparsan yap düşmezdi. Allah hepimize en kısa zamanda nasip etsin.

Daha hamile oldugumu öğrenmeden düşük yaptıgımı öğrendim.Tamda bu kadar yaklaşmışken yaşayamadım o mutluluğu.Allahım bir daha bu acıyı yaşatmaz inşallah bana...

Çok geçmiş olsun bencede üzülmeyip hamile kalabildiğini öğrendiğin için sevinmelisin, bu bebek sağlıklı olsaydı düşmezdi zaten, daha da çok umutla tedavine devam etmen için bi vesile olmuş bu, herşey Allahın takdiri

canım ne demeliyim bilmiyorum ama bunda da bir hayır vardır.inşallah en kısa zamanda yine tadarsın.

CANIM çok geçmiş olsun yaaaaaaa. nasip işte. üzülme hayırlısı buymuş tutlım inşallah yine hamile kalır ve bebişine kavuşursun

Geçmiş olsun :çok üzgünüm:
kısmet değilmiş demekki
Rabbim tez zamanda tekrar sevindirir işallah

petekcim
dediğin gibi hamile kalabiliyormuşsun
bunu öğrendin
ben de 7 aydır bunun merakı içindeyim
acaba acaba diyip duruyorum
1.ye hamile kaldıysan ikinciye de kalabilirsin canım.
Allah yardımcın olsun

Çizgi silik çıktıysa hamilesindir.Gözün aydın canım.

Bi iki damla kan gelebilir çok normal.

bebeğin bence hala içerde aman dikkat et kendine.Ne de olsa kanamama geldi deme.
Yarın kan testi yaptır olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…