- 12 Temmuz 2006
- 161
- 1
- 47
25 Şubatta 3. aşılamamı yaptırdım.Dün adet günümdü ve beklemeden sabah kalkar kalkmaz test yaptım.İkinci çizgi çok acık pembe çıktı.Sadece ışıga doğru yansıtınca belli oluyordu.Bende onun çizgi yerini belli etmek için kağıt altında bir işaret oldugunu düşündüm.Zaten akşamada bir iki damla kan gelmeye başladı.Tamam dedim adet oldum.Sabaha kadar ağrı içinde kıvrandım zaten benim bütün adetllerim böyle ağrılı oluyor.Bugün öğleden sonra düşük yaptıgımı farkettim.Önce inanamadım ben yanılıyorum kesin dedim.Ama doğruymuş:çok üzgünüm:
Halada gözyaşlarımı tutamıyorum ama sevinçtenmi yoksa üzüntüdenmi bilmiyorum.
Demekki diyorum bende hamile kalabiliyormuşsum.Bu benim için büyük mutluluk.Diğer yandan yıllardır istediğim bebeğime tam kavuşmuşken neden düştü.Benim yüzümdenmi,dikkat etmedimmi yeterince demektende kendimi alamayıp kahroluyorum:çok üzgünüm:
Halada gözyaşlarımı tutamıyorum ama sevinçtenmi yoksa üzüntüdenmi bilmiyorum.
Demekki diyorum bende hamile kalabiliyormuşsum.Bu benim için büyük mutluluk.Diğer yandan yıllardır istediğim bebeğime tam kavuşmuşken neden düştü.Benim yüzümdenmi,dikkat etmedimmi yeterince demektende kendimi alamayıp kahroluyorum:çok üzgünüm: