Ağlıcam Artık yeter yaa yeterr :((

morBalik

I believe in pink.
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
591
33
118
ya yüzümde uçak çıkıyor yeter artık bıktım ya. çıktım mı da 1 tane değil 3-4 tane birden çıkıyor ve hep dudak çevremde. dudak altım burnumun altı, bazeen burnumun içinde,ucunda. dudaklarımın yanlarında. bıktım ayda 2 kere falan çıkıyor. geçmesi 1 haftayı buluyor. biri bitip diğeri başlıyor. çok soğuk bir ülkede yaşıyorum. -40ı gören bir ülkede bazen soğuk yüzüme vuruyor. soğuktan dolayı da olabilir mi? inanın bıktım artık 2 gün önce yine patladı yüzüm. 3 tane birden kocaman yaralar çıktı. dudağımın sağında solunda üstünde kaşıntıdan iltihaptan duramıyorum. bepanthen, asiviral, zoviraks kullandım çokta etkisini görmedim yine aynı sürede geçiriyorlar. şimdi ГЕРПЕВИР (gerpevir) ingilizce adı herpevir olan bir krem onu sürüyom ama bakcaz artık (

yüzünü ve dudaklarını çok iyi nemlendiren kremlerle sürekli nemli tut canım, gece yatarken de dahil. hiç kuru kalmasın. bolca su ,meyve ,vitaminli gıdalara yönel.

geçmiş olsun bendede hep aynı yerde uçuk çıka çıka iz bıraktı bir senedir geçmedi ilaç kullandım dahada derinleşti izi bildiğim kadarıyla uçuklar çıktığı yerde mikrobunu bırakırmış ve o mikroplar canlı kaldığı için hep aynı çevrede çıkarmış doktora gidiyomusunuz bunun için

Geçmiş olsun arkadaşım. Eczaneden alınan saf sodyum bi karbonatı az içme suyuyla lapa haline getirip uçuklarına süren ve faydasını görenler olduğunu okumuştum. Bir dene istersen bir kaybın olmaz.

canım benim kızımdada 6yaşındayken yannağının ortasında çıkardı çocuk olduğu için kaşırdı dahada büyürdü .kaç doktor gezdirdikten sonra ALLAH RAZI OLSUN BİTANESİ bunun sebebini araşrıralım dedi .boğazındaki bi değer 200 çıkması gerekirken 800 çıkmıştı antibiyotik ilaçlar vermişti senede 4 .5 kere çıkan yaralar 1e düşmüştü.uçok çıkınca acayip bi ağız kokusu olurdu sendede böyle bişe olabilir detaylı bi şekilde araştırsınlar.

hepinize çok teşekkür ederim

ah gerçekten bi dk ya aynen bendede ağız kokusu oluyodu. ama bunun sinüzitle ilgisi vardır diye düşünüyodum. bikaç hafta sonra türkiyeye gelicem o zaman kesinlikle araştırcam bu konuyu. boğazındaki problem neymiş peki adı falan varmıydı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…