Aglayarak uyanmak , Yardım

jelib10_

Mavi Rüya
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2010
126
0
46
Ankara
Yardımızı beklıyorum ? Öncelikle benim sorunum uyku halinde oluyor. Yani ne acayiptir ki hergün abartmıyorum hergün aglayarak uyanıyorum. hemde 1-2 kez de olmuyor sureklı gunde 2-3 kere gecelerı sureklı aglayarak uyanıyorum. Bu iyice cok berbat bir durum almaya başladı.5-6 Yıldır boyleyım. Hattta gecenlerde annemle yatmıştım geceleyın annemn kolunu ısırmısım. Agzım kolunda uyandım annemde dogal olarak bagırdgı ıcın uyandım . Çok utanç verici bir durum Neden olabılecegınıde bılmıyorum. Psikologa gıtmem gerekmı sızce ? veya neden böyle birşet yasıyorum sizdede oluyormu ?

Uzun zamandır devam eden bir süreç bu anlattığınız kadarıyla ve benim anladığım. Bir psikologa danışmanız iyi olabilir.. Geçmiş olsun...

bence psıkologa gıtmelısın belkı bı cozumu vardır bu ısın kötü rüyalar mı goruyosun da boyle yapıyosun

Ya sürekli oluyor bazen rüyaları bile hatırlamıyorum . Her kalktıgımda ıslak oluyor yastık. Bu duurm cok rahatsız etmeye basladı. Bazen bıldıgınız hıckırarak aglıyorum kendi sesimle uyanıyorum. Bazen olsa neysede sürekli Artık psikologa gitmem sart oldu sanırım :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…