• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aglayarak uyanmak , Yardım

jelib10_

Mavi Rüya
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2010
126
0
46
Ankara
Yardımızı beklıyorum ? :14: Öncelikle benim sorunum uyku halinde oluyor. Yani ne acayiptir ki hergün abartmıyorum hergün aglayarak uyanıyorum. hemde 1-2 kez de olmuyor sureklı gunde 2-3 kere gecelerı sureklı aglayarak uyanıyorum. Bu iyice cok berbat bir durum almaya başladı.5-6 Yıldır boyleyım. Hattta gecenlerde annemle yatmıştım geceleyın annemn kolunu ısırmısım. Agzım kolunda uyandım annemde dogal olarak bagırdgı ıcın uyandım . Çok utanç verici bir durum Neden olabılecegınıde bılmıyorum. Psikologa gıtmem gerekmı sızce ? veya neden böyle birşet yasıyorum sizdede oluyormu ?

Uzun zamandır devam eden bir süreç bu anlattığınız kadarıyla ve benim anladığım. Bir psikologa danışmanız iyi olabilir.. Geçmiş olsun...

Yardımızı beklıyorum ? :14: Öncelikle benim sorunum uyku halinde oluyor. Yani ne acayiptir ki hergün abartmıyorum hergün aglayarak uyanıyorum. hemde 1-2 kez de olmuyor sureklı gunde 2-3 kere gecelerı sureklı aglayarak uyanıyorum. Bu iyice cok berbat bir durum almaya başladı.5-6 Yıldır boyleyım. Hattta gecenlerde annemle yatmıştım geceleyın annemn kolunu ısırmısım. Agzım kolunda uyandım annemde dogal olarak bagırdgı ıcın uyandım . Çok utanç verici bir durum Neden olabılecegınıde bılmıyorum. Psikologa gıtmem gerekmı sızce ? veya neden böyle birşet yasıyorum sizdede oluyormu ?

bence psıkologa gıtmelısın belkı bı cozumu vardır bu ısın kötü rüyalar mı goruyosun da boyle yapıyosun

Ya sürekli oluyor bazen rüyaları bile hatırlamıyorum . Her kalktıgımda ıslak oluyor yastık. Bu duurm cok rahatsız etmeye basladı. Bazen bıldıgınız hıckırarak aglıyorum kendi sesimle uyanıyorum. Bazen olsa neysede sürekli :50: Artık psikologa gitmem sart oldu sanırım :S

Back