Gözünü korkutmak istemem ama benim kızım şuan 17,5 aylık ve hep anlattığın gibiydi. 8 aya kadar çooook şiddetli gaz sancıları yaşadık o yüzden yapıyordu. daha sonra kabız oldu o yüzden yaptı... sonra diş falan derken bugüne kadar geldik... bir süre düzelir gibi olmuştu (1 hafta kadar) ama şimdi tekrar başladı. Bu sefer derdi ne ben de bilmiyorum. Gündüz o kadar sevimli bir bebek ama gece felaket... Çığlık atarak uyanıyor resmen. Sanki feci halde canı yanıyor. gözlerinden yaşlar boşalıyor ama gözleri kapalı... her gece en az 3 kez tekrarlıyor böyle... rüya görüyor diye düşünüyorum ama bu kadar yapar mı diyorum. Eskiyi hatırlıyor diyorum (kalp ameliyatı geçirdi, çok çekti yavrum) ama gerçekten hatırlar mı? Yani senin anlıyacağın yaklaşık 18 aydır bir de hamileliğimin son 2 ayını ekle, 20 aydır deliksiz bir gece uykusu uyumadım. en uzun uyuduğum süre aralıksız 3-4 saat. artık bünyem alıştı sanırım... pek etki etmiyor.
Yazdıklarını okuyunca korktum. Nisanda işe başlıcam. Hemiş hem gecelerim böyle nasıl geçer? Bizimkisinin pek gaz sorunu olmadı, gazdan olduğunu düşünmüyorum. Allah yardımcımız olsun.
canım bana kalırsa bir doktora götür ama şayet emede yada mama kullanıyorsan mama içmede sorun olmuyor huysuzlanıp ağlamıyor sadece gece yapıyorsa huysuzluğu bu muhtemelen idrar yolları değil diştir korkma derim.o denli huysuzluktan en fazla 1 ay sonra çıkıyor dişi doktor sana daha iyi bilgi verecektir ben kızıma doktorumuzun verdiği bir ampülü verdim 2 defa ve baya faydası oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?