Ağlamaktan mahvoldum.

kubbbbb06

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2023
67
2
6
29
Arkadaşlar cuma gününe randevu aldım hastaneye goturcem çocuğumu ama düşünmekten mahvoldum . Üç aylık ve sağ gözü seyirip duruyor bu durum beni çok korkutmaya başladı göz doktoruna goturcem öncelikle . Ordan da nörolojik bişey derse ben galiba ölürüm üzüntüden. Yaşayan oldu mu Allah korusun beyin tümöru belirtisi olablr mi bu durum bana bişey diyin mahvoldum artk deneyimli anne hiç mi yok

Bekleyene kadar gidip aile hekiminizle de konuşabilirsiniz ihtimaller nedir bir fikir verir belki.

Keşke internetten araştırma yapmasaydınız bebeklerin gözü 1 yaşa kadar tam gelişir kasları tam oturmamıştır daha belki belkide önemli birşeydir ama doktor birşey demeden bu kadar önden harap etmeyin kendinizi

Yahu hemen interneti okuyup telaşlanmayın. Tırnağı gelmiştir belki gözüne, alerji olmuş olabilir, birisi elini yıkamadan dokunmuştur bir şey kapmıştır. İnternete bakarsan susayana kanser yazıyor.

İnternette hep en kötü senaryo yazar bence onlara bakmayın. Göz en son gelişen organdır ilk çocukluk dönemine kadar yani 7-8 yaşına kadar gelişimi devam eder. Muhtemelen gelişimsel bir şeydir üzmeyin kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…