ağlamaktan gözlerim şişti sinirlerim alt üst

arkadaşlar meraba.benım bır sorum olacak.1.5 aylık bebeğim var.sizlerden 2. ay aşısı olan varmı.genelde ateş yapıyormuş.siz neler yaptınız bılgı verır mısınız.

Seni çok iyi anlıyorum canım, benim de oğluşum kırkı çıkmadan hastaneye yatmıştı. Perişan oldum 2 gün. Moralini yüksek tut hayatım; biz anneyiz güçlü olmak zorundayız.

arkadaşlar meraba.benım bır sorum olacak.1.5 aylık bebeğim var.sizlerden 2. ay aşısı olan varmı.genelde ateş yapıyormuş.siz neler yaptınız bılgı verır mısınız.

canim arkadasin konusuyla ilgili degil sorun ama yine de yardim istemissin kiyamam.Benim kizim 2. ay karma asisini oldu(ayni asiyi 3 ve 4 ayda ve 1 yasinda da oluyorlar),cok sukur ates olmadi ama olmamasi icin onlemimi de aldim.Asidan once hic bir sey vermedim,asidan hemen sonra eve gelir gelmez calpol verdim ve 6 saatte bir vermeye devam ettim(asi oldugu gun ve ertesi gun).3.gun sadece gece yatarken verdim.Onun disinda benim kizimin asi yapilan yerleri cok kizariyor alev alev oluyor,bunun icinde ates dusurucu bantlar var onlardan aldim ve asi yerlerine yapistirdim,bu da alevini alip ates cikmamasi icin yardimci oluyor.Ben bu konuda biraz fazla tedbirli oldugumu kabul ediyorum,ama ates konusunda da fazla tedbir faydasiz pismanliktan iyidir diyorum.Siz de kolay ve atessiz atlatirsiniz insallah.

İyi olmasına sevindim. Geçmiş olsun

çok teşekkür ederım.başımda büyükte olmayınca insan telaşlanıyor.calpol u aşıdan öncede verenler varmış.peki ne kadar veriyorsun.birde 37den sonrası çıkmışmı demek ilaç vermek gerekiyormu.ben yeni anne olduğum için soruyorum.ateş nasıl geçircez onu düşünüyorum .Allah yardımcımız olsun.

37 den sonrası çok dikkat etmek gerekiyor.heran ateşini ölçmek kalın giydirmemek tek yapılacak şey.38in üstüne çıkarsa hemen doktora gitmek en sağlıklısı.allah acil şifalar versin.:94:

çoooooooook şükür...canım benim çok geçmiş olsun...yavrunun iyi olmasına inan çok sevindim...Allah tüm bebeleri ve minik çocukları korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…