ağlamaktan gözlerim şişti sinirlerim alt üst

pamukprensesim_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2010
678
3
118
40
İstanbul
selam iki gündür kendı kendımı doldurup şısırıp ağlıyorum kızımın doğduğunda kolunda sımsıyah bır lekesı vardı hallada var neyse buraya kadar hersey normal sonra su 15 20 gundur kucuk kahverengı bir lekesını farkettım ama doğumda yoktu olsada görmedım belırgın deyıldı heralde sonra aynı lekeden acık kahve cok az belırgın yanı bacağındakı gıbı karnındada var sonuc 3 leke bırı normall ama o sütlü kahve rengınde olanlar karnındakı buyudu sankı biraz daha geniş gıbıme gelıyo ve ınternette bu lekelerden hıc ıyı bahsetmıyolar doktoruyla randevumuz cumartesı sımmdı kalkıp gıdıcem ama randevusu dolu hem taksıylede gıdıcek olsam yanlız zor oluyo esım olmadan allahınızı sevıyosanız bısyler söyleyın cok soğuk kanlıyımdır ama annelık baskaymıs ya prensesımde o yazmaya bıle ıcımden gelmeyen hastalıklara gebe deyıldır

canım ya allah korusun. aklına kötü şeyler getirme hemen. moralini bozma. kimi bebeklerde olabiliyo leke ama geçici olabiliyo. kendiliğinden kaybolan bişidir belki. kötü şeyler düşünme...

annelik başka birşey canım...ne kadar doğru yazmışsın..önceden bu yazdıklarını okusaydım belki çok birşey hissetmeyecektim..ama benim de 2 aylık bir bebişim var ve bu yazdıklarını gözlerim dolu dolu okudum..tüylerim diken diken oldu ve farkında olmadan işaret parmağımı ısırmışım...Allah tüm bebeleri ve çocukları korusun...umarım kötü bir durum yoktur....gönlünü ferah tutmaya çalış..dua et..ben yavrun için dua edeceğim canım...

Allah korusun hemen aklınıza böyle kötü şeyler düşürmeyin, ve kesinlikle dillendirmeyin...
Allah herkesin evladını korusun, sizinkini de inşallah...

Bence de hemen kendini korkutma..Ben de doğduğumda mosmor olmuşum..

bebeklerde böyle garip şeyler olabiliyor.Hemen öyle kendini yıpratma

Allah korusun hiçbir şey olmayacak buna inan

Arkadaşım hemen panik yapma,inşallah sıkıntılı bir şey değildir bunun için dua et,sen üzülürsen bebeğinde etkilenir,hem sorun teşkil edilcek bir durumsa bile farketmen ne kadar güzel,artık herşeyin tedavisi var,böyle kendinide bebeğini de üzüyorsun..
Biliyorum gerçekten annelik zor,bende senin gibi oluyorum en ufak bir şeyde ama soğukkanlı olmalıyız,"dışardan söylemek kolay" demişsin gibi hissettim :) deme lütfen..
Gelişmelerden mutlaka haberdar et bizi..

tamam canım normal kahve rengı leke belkıde ben buyutuyorum ama soğukkanlıyımdır aslında ama konu kızım onu en zararsız en hatasız sekılde buyutmek ıstıyorum bu kadar dıkkat etme dıyolar ama hersey ayrıntı ve dıkkatle oluuyo o benım parcam asla kılına zarar gelmesın ıstıyorum kızma demıssın kızarmıyım sızden destek almak ıcın paylasıyorum annelık zormus ama zor derken sabahlarra kadar uykusuz kalmak sosya hayattan herseyden feragat etmek deyıl zor olan asıl zor olan hasta olmasın canı acımasın dıye gözunun ıcıne bakmakmıs allahım hepımızınkını korusun

tatlım belki bebeğin kilo aldıkça büyüdükçe lekelerde büyüyordur belki önceden de vardı

ama çok küçük olduğu için farketmedin

kötü düşünme tatlım hiçbişi yok bence sen paniğe kapılıyorsun

ama tabi doktora git için rahat etsin

canım bence de önemli birşey değildir biz yeni nesil anneler artık bilinçli olduğumuz için bebeklerimize çok dikat ediyoruz en ufak bir sorunun cevabını hemen nette arıyor ardından doktora gidiyoruz.valla çok ta iyi yapıyoruz bu yüzden yeni nesiller bu konuda çok şanslı.tabiki için rahat etsin ve gerekli önlemi almak için biran önce doktora götür ama stres sıkıntı yapma bebeğin inan bunu hisseder.Gör bak Allahın izniyle birşey çıkmayacak inşallah.zaten nette her yazılana bakma sağlam insanı hasta eder orda yazılanlar.geçmiş olsun.öp minişi bizim yerimize.

Allah korusun inşallah bir şeyi yoktur..varsada erken önlem almış oluyorsunuz,aman canım geçer nasılsa demiyorsunuz..hemen müdahele edilebilir..ama üzülmeyin,sizin üzüntünüz onada geçer,stresi hisseder.sakin olmaya çalışın.

ben de arkadaşlara katılıyorum bu internet bizi mahvediyor çünkü oradan bakınca hep en kötüsünü görüyoruz.. benim oğlumda kan kusmuştu meğersem benim göğüs çatlağımdan kan sızıyormuş.. ölüp ölüp dirilmiştim bunu keşvedene kadar.. sen de içini ferah tut iyi şeyler düşün ki iyi şeyler olsun..

canım cok tskr ederım cumartesı gıdıcez aylık kontroldu o yuzden 2 gun sabrettım ıyı dıleklerın ıcın tskrler

cnm boşuna üzülüyorsun bence.
Allah korusun kötü birşey olmuş olsa doğumdan sonraki kontrolünde muhakkak doktorun farkederdi.
ayrıca neden kontrol gününü beklediğine anlam veremedim.
randevusu doluysa dolu, sıkıştırsın araya doktorun. sonuçta kafana takıldığı için götürüyorsun erkenden, birşey demeye hakkı yok.
biz de dün gittik doktorumuza, kontrolü yarın olmasına rağmen.
akşam evde farkettim ki vücudunda kırmızı dalgalanmalar var.
hemen fotoğrafını çektim ve doktorumuza yolladım. (teknoloji süperrr)
sen de telefonda sorabilirdin için rahat etsin diye.
yarına birşey kalmadı, bak gör sorunsuz gayet sağlıklı bebişin...

benim oğlumun da bilek kısmına yakın doğum lekeleri var.zamanla rengi açılıyor.büyüdükçe yok olacak kesinlikle.stres yapma zamanla geçiyor bu lekeler.

canım benım randevuya ıkı gun varken farkettım zaten telefonla aradım derya her ay paranoya yapıcak kendını uzucek bişy buluyosun dedı kızdı 7 24 arıyorumda :) neyse yarın gıdıcez bıde nurcncım esım hafta sonu evde hafta ortasıda yanlız gıtmek zor oluyo acıl bişy olmadıysa ama ne bılıyım işte

sonuc harıkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) prensesim ıyı doktorumuz dedii dikkat etmene imrenıyorum ıyı hoş harıka ama strese sokuyosun kendını en köttu ıhtımal tıp artık delıstı her derdın caresı var cıldıyeyede gösterdım nasıl panıksem artık doktorlar acelyamdan cok benımle ılgılendı tamam annesı sakın ol dıye sonuc harıka 1200 kılo almıs doktoru yemın etıırıyo mamamı verıyon dıye yok deım vermıyorum yanlız ckan cubanı enfeksıyona bağlıymıs krem ve ılac verdı cok mutluyum allah avrularımıza sağlık sohat versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…