Merhabalar arkadaşlar kusura bakmayın rahatsız ediyorum bazen çirkef olan gelinler olsa da toplum sorunu görümce beni de buldu malesef seni alışverişe götüreceğim dedi alışveriş yerinde üzerinde para var değil mi bende yok dedi ödemek durumunda kaldım nişanlıma bir şey diyemedim, yemeğe gittik hesabı benden çıkardı, beni gizliden gizliye annesine babasına karşı doldurmaya çalışıp yüzüme yarı kaynanalık yaparak canım gelinim seni çok seviyorum benim bir tanecik gelinim var sen benim tek gelinimsin diye söylenip söylenip duruyor insanlara yengem diye tanıtacağına sanki kaynanam oymuş gibi bu benim gelinim şeklinde tanıtıyor. Birkaç defa yalanlarını yakaladım, üzerine de benden sürekli para, eşya, çiçek vs istiyor, düğünde gelinlik giymek istiyor, üzerine de her şeyime karışmaya çalışıyor içten içe kin besliyor bana. Hiçbir şey diyemiyorum, ben nereden senin gelinin oluyorum ya da bana kaynanam gibi davranıp gelinim deme diyesim geliyor ama küslük olmasın diye bir şey diyemiyorum. Üzerine üstlük ortalıkta ben ablayım ben büyüğüm bana saygılı olacaksınız elimi öpeceksiniz havasında görümcesi ona ne yaparsa ne söylerse bana aynısını söyleyip yapmaya çalışıyor çok muzdaribim yardım edin