• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama ağlamak istiyorum, kızlar yardım

ezomr

Pilates & Self Care ❣️
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
199
4
318
İstanbul
kızlar dün arkadaşa boya bakarken ben de heveslenip bi kutu alıverdim. saçlarım fındık kabuğuydu ama koyuydu biraz, kahveye kaçıyordu. resminden çok beğendiğim lorealin havana açık ambresini aldım, koyu çıkacağını biliyordum ama kızıl çıkacağını hiç tahmin etmezdim. resmen kızıl çıktı ve çok kötü görünüyor. aynaya bakamadım resmen ya:(((
şimdi bana yardım edin. saçımı bir daha boyarsam yanar mı biraz beklemeli miyim, bi de ben napsam da kapatsam bu rengi. çok koyu bişi istemiyorum amaa :'(((

arkadaşım aynı durumdayım ve şuan ağlıyorum çok kötüyüm evden dışarı çıkmıyorum sinirlerim bozuldu resmen saçlarımı boyattırdım altın sarısı olan saçlarımı maymuna çevirdi kuaföre koyu renk yaptı ne yapıcam bilmiyorum aynaya bile bakamıyorum :(

Cok gecmis olsun sana da:( walla ben biraz arastirdim kizili en iyi kapatan kullu renklermis hemen cikip kullu kumral alicam koyu olucak ama yapcak bisiyok kizil kizil gezmektense kendi rengim gb olur daha iyi:(((

kızlar dün arkadaşa boya bakarken ben de heveslenip bi kutu alıverdim. saçlarım fındık kabuğuydu ama koyuydu biraz, kahveye kaçıyordu. resminden çok beğendiğim lorealin havana açık ambresini aldım, koyu çıkacağını biliyordum ama kızıl çıkacağını hiç tahmin etmezdim. resmen kızıl çıktı ve çok kötü görünüyor. aynaya bakamadım resmen ya:(((
şimdi bana yardım edin. saçımı bir daha boyarsam yanar mı biraz beklemeli miyim, bi de ben napsam da kapatsam bu rengi. çok koyu bişi istemiyorum amaa :'(((

benimde basima geldi, kirmizi pigmentleri kapatmasi zor oluyor ama merak etme üzerine boya yapabilirsin. istersen bitkisel boya dene. yalniz küllü renk icerekli olmasi lazim. anlayacagin kizil pigmentli boyalardan olmasin. kolay gelsin

koyu rengi açması çok zor gerçektende kendim sarışın olmama rağmen uzun yıllar siyah kullandım güzel oluyodu ama baydı sonradan sarıya dönmek istedim bi süre rezil gibi dolandım ama sonunda saçlarımı sarı yapmayı kuaförümle birlikte başardık :64:

Siyah olmasin da biraz koyu olmasina raziyim yeterki bu kizil kafa gitsin, simdi kullu kumral almaya ciktim, ins yanmaz cok korkuyorum

canım küllü kumrala boya saçını çokmu koyu rengi küllü kahvede olabilir

arkadaşım aynı durumdayım ve şuan ağlıyorum çok kötüyüm evden dışarı çıkmıyorum sinirlerim bozuldu resmen saçlarımı boyattırdım altın sarısı olan saçlarımı maymuna çevirdi kuaföre koyu renk yaptı ne yapıcam bilmiyorum aynaya bile bakamıyorum :(

bence açıktan koyua boyamayı çok takmayın çünkü akacak o üç beş yıkama sonunda

Ya arkadaslarim biraz bekle bi otursun cidden cok guzel oldu diyorlar, cok kararsiz kaldim alisma turlarindayim:) alisamassam boyucam haber veririm size. Oncesi sonrasi fln da yaparim. Hepinize ilginizden dolayi tesekkur ederim ve de operim:)))

Kızlar sonunda sacımı boyayabildim:3: öncelikle korktuğum gb bı yıpranma yanma olmadı ama tabi Asıri kimyasaldan ve kokudan beynim uyuştu:))) rengine gelelim, tam kapanmadı kızıllık illaki görünüyor ama sanki çikolata kahveye boyamış gb oldu. Biraz koyu, biraz kızıllık var ama gayet memnun kaldım. Bı dayanına aynı renge boyarsam oturur herhalde. Hepinizi opuyorummm:))) yardımlarınıza teşekkürler.

bence açıktan koyua boyamayı çok takmayın çünkü akacak o üç beş yıkama sonunda

canım doğru diosun ben ne renk boyarsam boyıyım 1 hafta sonra gene sarı oluyodu ama kuaför bu boya akmaz falan dedi bildiğin kopkoyu yaptı saçımı bnde dayanamadım gittim oksidanla açtım saçımı üzerinede altın sarısı vurdum açıldı rengi tabi yıprattım saçlarımı ama elden bişey gelmio yemin ettim artık 1 yıl saçlarımı boyamıyorumm :)

bu arada arkadaşlar sizinle paylaşmak istiyorum neva color bitkisel kutu boyaları gerçekten çok iyi geliyo bana yumuşacık yapıo saçlarımı tavsiye ediyorum içimden geldi :):1:

Back