Ağlamak isteyenler kulübü. 😢

_Elferay_

Umudunuzu yitirmeyin Allah var !
Kayıtlı Üye
kızlar hiç iyi değilim hiçç....
Babam tekrar boşandı, kadınla dün vedalaştık. Çok ağır geldi. Babam evde kardeşimle kaldı ağlayıp duruyor... Ben evimde ağlıyorum. Annem öldü düşütüğümüz hallere acıyorum. Dün eşime de gereksiz yere dünyanın lafını saydım ama ne sayma...
Kendi ailesiyle ilgili aklıma gelen herşeyi söyledim, sonra kendi hayatımla kendi ailemle ilgili.... Öyle de bir ağlıyorum ki anlatamam sanki cenaze çıktı evden. Tövbeler olsun susamıyorum...
Şu anda da aynıyım, içime bi öküz oturmuş gibi
Kafamı alıp gitmek istiyorum evlere sığamıyorum, kimseyi yanımda da istemiyorum.
Valla bilmiyorum ne olacak halim Biraz sizinle dertleşmek istedim

Baban sıkıntı insansa kardesini yanına alamaz misin kaç yaşında kız mı erkek mi

Ben geçen konunuzda da sadece kardeşinize üzülmüstüm.
Yerinizde olsam kardeşimi yanıma alır babamla minimum görüsürdüm.
Babaniz yine evlenecek. Yine bosanacak. Yine yine ve yine...
Baban sıkıntı insansa kardesini yanına alamaz misin kaç yaşında kız mı erkek mi
Kızlar kardeşim 6 yaşında ve kız. ne kardeşim benimle kalmayı kabul eder ne de babam kardeşimi verir. Vermiyor da zaten. Kardeşim daha bugüne kadar benim evimde 1 gün dahi yatmadı. Benim çocuklarımla da pek anlaşamıyorlar. Benim çocuklarım da en büyüğü 7 yaşında. Diğeri 6, en küçük 3 buçuk. Anlaşamadıkları içinde zaten 3 küçük çocukla birde kardeşim benim içinde aşırı zor. Bunu belki bencillik olarak algılayacaksınız ama inanın insan bazen evlatlarına tahammülsüz olabiliyor. Ben bile bazen kendimin tükenmiş hissediyorum mesela.
Ha ama babam kabule etse vermeyi yine de her ne olursa olsun mutlaka bakarım ama babamdan da böyle olumlu bi düşünce asla yok.

Ben geçen konunuzda da sadece kardeşinize üzülmüstüm.
Yerinizde olsam kardeşimi yanıma alır babamla minimum görüsürdüm.
Babaniz yine evlenecek. Yine bosanacak. Yine yine ve yine...
Babamla normal şartlarda zaten aman aman görüşmemiz yok. Hayat şartlarından da ötürü yani..

Canım kendini ferahlat biraz ağlamak seni rahatlatır sonrasında imkanın varsa söyle bir gezsen dolassan çok iyi gelir umarım ..

Rabbim gonlunu feraha ulastirsin

Babanızla ilgili açtığınız konuyu hatırlıyorum.
O konuya yorum yapmak istememiştim ama
Olay babanızın işbilmezliği, sorumsuzluğu ve bencilliğinden kaynaklanıyor.

Bu kadar ağlayıp, eşinize bağırmanızı gerektirecek bir durum yok. Durumun eşinizle alakası yok ki adamdan sinirinizi çıkarıyorsunuz

3 gun 5 gun anlasamazlar sonra döner birlikte oynarlar. Cocuk bunlar.
Babaniz tek basina bakmayi mi dusunuyor? Bence 3 5 kere daha evlenip cocuga surekli travma yasatacak.
Yoksa cocuga baba da bakabilir.
Baba biriyle evlenir birlikte de yasayabilirler.
Ancak babanizin evlenme amaci baska. Evlenmeye asla aile kurmak amaciyla yaklasmiyor. Ayni bu ornekte oldugu gibi kardesiniz yine birine baglanacak anne yerine koyacak. Sonra o da gidecek.

Bak ben sana önceden de dedim kuşum, koskoca adam bırak yaptığı hataların sonuçlarını kendisi çeksin. Kendine yük edinme. Sana muhtemelen öz annenin acısı çok geldi bir anda patladın. Her şey olacağına varır, kendini yıpratma. Bak sinirinden eşinin de kalbini kırmışsın, halbuki ne gerek var benim ailem şöyle senin ailen şöyle demeye. Senin şu an eşinle bir ailen var zaten. Böyle söylemleri ilişkinize yansıtmayın. Bence artık babanızı bir kenara koyup kendi ailenize odaklanmanızın vakti gelmiş. Ben bu hikayede sadece o küçük çocuğa çok üzüldüm. Fakat babanız bakamıyorsa, endişeleriniz varsa acilen bir çözüm bulmak gerek.

Anladım çok zor bı durum Rabb'im yardımcın olsun ama eşine yüklenme sonuçta Senin aile meselen

Babam konusunda söyledikleriniz doğru katılıyorum size.
Eşime bağırmadım, aklımdaki herşeyi söyledim. Tam o sıra eşimin ailes beni gerdi zaten psikolojik olaraktan iyi değilim patladım işte. Yularda da belirtttiğim gibi asıl ağlama nedenim “annem öldü düştüğümüz hallere bak ” gibiydi.... Sağolsun eşim de ailesi ile de ilgili olsun benim ailem ile de olsun söylediklerime hak verdi. Anlayış gösterdi ama işte bilmiyorum içimdeki boşluğu tarif edemiyorum.

Babam 4 aylıktan beri kardeşime tek bakıyor. Ben o zamanlar kardeşimi almayı çok istedim yanıma ama asla kabul etmedi babam.
Abim de aynı şekilde yanına almak istiyor kardeşimi, gelinimizde ama babam ne ona ne de bana vermiyor.
Biz de zaten tekrar evlenme fikrine karşıyız abimle bilmiyorum ne olacak bundan sonra...

Çok teşekkür ederim yorumun için canım. Evet daha öncesinde de beni rahatlatmıştın. Allah razı olsun.
Tam da dediğin gibi öz annemin acısı ağır geldi bana bir anda. Düştüğümüz hallere bak diyip duruyorum kendi kendime. Bir kaç gün öncesinde de eski mahallemizden geçtim, eski kirada oturduğumuz, çocukluğumun geçtiği ev, mahalle....
O kadar garip oldum ki anlatamam. O günden beri duygusalım aslında... Babamın evlilikleri değil şu an asıl derdim. Annemden sonra yaşadıklarımız
Eşim konusunda da tartışmadık canım çok şükür. Benim kafa zaten bi milyonken eşimin ailesi gerdi beni bende o an eşime söylendim, kendi ailemle ilgili dediklerim ise annem varken yaşantımız ve şimdiki yaşantımızın konuşması gibiydi.. dertleşmek yani. Sağolsun oda beni anladı problem yaşamadık yani

Canım kendini ferahlat biraz ağlamak seni rahatlatır sonrasında imkanın varsa söyle bir gezsen dolassan çok iyi gelir umarım ..

Rabbim gonlunu feraha ulastirsin
Maalesef öyle gezip dolaşacak pozisyonda değilim.
Çocukların okulları olduğu için evden çarşıya bile ihtiyaç için çıkmamaya çalışıyorum.
Ama güzel duan için Allah razı olsun

Konularınız tam bilmiyorum
Kardeşiniz babanızın 2. Esinden mi
Annesi nerde çocuğun babaya mı bıraktı

Konularınız tam bilmiyorum
Kardeşiniz babanızın 2. Esinden mi
Annesi nerde çocuğun babaya mı bıraktı
Babamın 2. Evliliğinden kardeşim. 4 aylıktan beri babam bakıyor. Annesi başka şehirde. Babam da sonrasında saçma sapan evlilikler tekrarladı. Bu en sonuncudan da boşandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…