Ağlama krizlerii Lütfen yardım:((

minniesu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2024
19
6
1
29
Arkadaşlar 3.5 aylık bebegim var bazen öyle bir ağlama krizine giriyor ki sanki etini sıkıyoruz, o ağlıyor ben ağlıyorumm..
Genelde uykuya geçişlerde yaşıyoruz yarım saat ile 1 saat arası sürüyor bu krizler. Çok üzülüyorum. Bir yerimi ağrıyor bir sıkıntısı mı var diyorum kahroluyorum. Aynılarını yaşayan var mı? Elim kolum bağlanıyor lütfen yardım edin..

Genelde uykuya geçişlerde yaşıyoruz yarım saat ile 1 saat arası sürüyor bu krizler. Çok üzülüyorum. Bir yerimi ağrıyor bir sıkıntısı mı var diyorum kahroluyorum.
Bir yeri ağrısa sadece uyku zamanları bu şekilde davranmaz. Sabahtan akşama kadar ağrısı devam edeceği için gün içindeykende aynı şekilde davranması gerekşr diye düşünüyorum.

Benimkide aynisiydi tam o zamanlarda. Uyku gerilemesi önemli bi faktör. Birde uyku öncesi rutininiz var mi yani onu uykuya hazirlayip sakinlestiren birseyler uyguluyor musunuz?

Bir çözümü var mı bende de aynı problem var şuanda ne yapacağımı bilemiyorum
Uyku rutinini bozmadan devam ettirmeye çalisin( çalisin diyorum cünkü Bazi bebekler zordur, olmuyor) benim kizim da feryat figan aglar memeyi reddederdi.. uyku rutinime devam edip, ayakta kizimi da dik konumda( sanki o da yürüyormus gibi düsünün) emzirir uyutur yatirirdim.. bazi bebekler dik konumda emmeyi sever demisti bir emzirme danismani arkadasim benim kiz onlardan cikti :) bir de doktorumuz baktin cok agliyor uyumuyor emmiyor perdeleri ac günaydin de 5 dk iceri götür oynat geri getir dene demisti bebeklerin zaman mefrumu olmadigi icin ise yariyor gercekten.. bollca sabirlar diliyorum

Ay çok teşekkür ederim elimden geldiğince rutin dışına çıkmıyorum . Ama elde değil bazen ağlama atakları oluyor ki benim kızım çok ağlayan bir bebek değildi normalde. Akşamları kitap okuyorum müzik dinletiyorum kartlarıyla oynuyoruz duş aldırıyorum elimden geldiğince onu yormaya çalışıyorum dün 2 de uyudu mesela gece . Gündüz sorun değilse gece uyumaması beni çok etkiledi ve beslenmede sıkıntı var bizimki de yemek istemiyor mama kullanıyorum ama çok zorlanmaya başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…