Ağlama Duvarı...hadi ağlayın bakiimmm....

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.734
40
52
Eveettt ..Hoşgeldiniz duvarımıza...
canınız ne istiyorsa yazabilirsiniz...
neden ağlamak istiyorsunuz?
neden şikayetçisiniz?
şikayet edeceğiniz kimler var...?
aklınıza ne geliyorsa...
hadi buyrun bakalım....
sevgiler...

canım tatlı istıyor hemde cokkkkkkkkk......resmen grız gecırıyorum........senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

yıgenımı dogalı 3 ay olacak daha hiç göremedım........allahım gurbetlık uzaklık ne zormuş...yaaaaaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Kıştan,yağmurdan,çamurdan,soğuklardan bıktım artık.:kızgın:
Bi de bu şehirden bıktım(İstanbul) İzmirimi çok özledim ben.senağlama

sevdiğimi özledim senağlama
aynı şehirdeyiz ama biz buluşamıyoruz senağlama
dokunamıyorum gözlerinin içine bakıp ellerinden tutup sevgimi ifade edemiyorum
onunda sevgisini ne kadar hissetsemde yanındayken oldugu gibi olmuyor iştee ooffff senağlama

Ben gülmekten ağlamak istiyorum.. gözlerimden yaş gelinceye kadar gülmeyi çok özledim

:teselli:

senağlamasenağlamasenağlama

ohoo bende cok sebep:nazar:
yengeleerımı sevmıyom sevemıyom senağlamaannem babam 1 ay sonra gtcekler benden cok uzağa yalnız kalcam
gocam yohh askım yohh yanımda nışana cohh var off off

Hayattan bıktım, İstanbuldan çok çok bıktım. Buralardan kaçıp gitmek istiyorum. Artık sevmek ve sevilmek istiyorum, insanların bana menfaatleri için yaklaşmalarından sıkıldım. O kadar kötüyümki mutlu insanları kıskanır duruma geldim. Hiç zorluk çekmeden hep aile desteğiyle iyi yerlere gelmiş ve mutlu arkadaşlarımı kıskanıyorum bende artık gülmek istiyorum. Tek başıma ayakta kalmaya çalışmak beni çok yordu, bazı insanlarda yaş 70 iş bitmemiş ama benim yaş 23 ama işim bitmiş durumda. Birlikte çalıştığım insandan nefret ediyorum, bana yönetici ayağıyla köle muamelesi yapmasından ve benim mecburiyetten dolayı sessiz kalmamdan nefret ediyorum. Babamın olmayışının faturasının bana patlamasından nefret ediyorum... Kardeşlerimin bana destek olmaması ablamın bu güne kadar bi kere bile ablam olduğunu bana hissettirmemiş olmasından dolayı çok üzülüyorum. Annemin sırf çalışmaya devam etmem için, bana evli olduğu halde asılan adamla beraber çalışmama sessiz kalmasından dolayı çok üzülüyorum. Daha anlatayımmı? Tüm bunları kafama takıp geceleri uykusuz kalmakta cabası,

fenerbahçe niye yeniyor halaa yaaa:çok üzgünüm:
beşiktaş şampiyon olsunnnnnnn:Saruboceq:

X