Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
diğer kendimi siterim.ben hiç kimsenin yanında aglamayı sevmem.hele bu eşim olursaa hiç aglamam..eskiden çokkk agalardım onun yanındaa.ama ertık kolay kolayda aglamam.
allah ağlatmasın ama neye ağladığıma bağlı.. eşimle kavga ettiysem duygu sömürüsü gibi kesinlikle onun yanında ağlamam.
en üzüntülü olduğum zamanlarda kızıma sarılmak çok rahatlatır beni. anlamasada ağladığımı ona çaktırmam üzülmesin diye..
eskiden ağladığımda annem beni dizine yatırır saçlarımı okşar sakinleştirirdi artık kimsenin yanında ağlamıyorum ama annemin yokluğuna çok ağladığım için annemin yanıda olmasını isterdim:çok üzgünüm: bu günlerde o kadar çok ihtiyacım varki dizlerinde ağlayıp rahatlamaya :a015: neyse ben sulu bamya yine başladım incilerimi dökmeye herkese mutluluk göz yaşlarıyla dolu günlera.s.