• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket agladıgınız zaman??

ağladıgınız zaman en çok kimin yanında olmak istersiniz??

• Ankete Katılan
    105
ben eşim dedim çünkü anne babamın yanında hayatta aglayamam üzülmesinler die..eşim daha güçlüdür bu konuda...

diğer kendimi siterim.ben hiç kimsenin yanında aglamayı sevmem.hele bu eşim olursaa hiç aglamam..eskiden çokkk agalardım onun yanındaa.ama ertık kolay kolayda aglamam.

ben kimseninn yanındaa ağlayamamm
çok az insann görmüştürr gözyaşımıı
yannızz olamm mümkünsee

tabiki de yanliz istiyorum tskler, kendi kendime aglamak hickiriklara bogulmak kendi kendime rahatlamak istiyorum

allah ağlatmasın ama neye ağladığıma bağlı.. eşimle kavga ettiysem duygu sömürüsü gibi kesinlikle onun yanında ağlamam.
en üzüntülü olduğum zamanlarda kızıma sarılmak çok rahatlatır beni. anlamasada ağladığımı ona çaktırmam üzülmesin diye..

Ya.salnız olmak isterimmm bir başıma daha iyi enazından hıçkıra hıçkıra rahatça sinir boşalması oluyor tabi neden ağladığımda önemli.CADIARZU

genelede yanlız olmayı isterim ama sevgilimin yanında olmakta rahatlatır

kendımle basbasa olmak tercıhım..
son raddeye gelmedıgım surece bırılerının yanında dokulmez gozyaslarım :delphin:

Hiç kimseyi istemem. Acımı da, gözyaşımı da kendim yaşamalıyım, kimseler görmeden.

eskiden ağladığımda annem beni dizine yatırır saçlarımı okşar sakinleştirirdi artık kimsenin yanında ağlamıyorum ama annemin yokluğuna çok ağladığım için annemin yanıda olmasını isterdim:çok üzgünüm: bu günlerde o kadar çok ihtiyacım varki dizlerinde ağlayıp rahatlamaya :a015: neyse ben sulu bamya yine başladım incilerimi dökmeye herkese mutluluk göz yaşlarıyla dolu günlera.s.

aslinda annemi isterim ama ,onuda uzmek istememki,uzuldugum zaman,agladigim zaman,suanki gibi,sadece uzun uzun yurumek istiyorum,nereye gittigimi bilmeden,kimsenin beni bilmedigi,kimsenin bulamiyacagi biyere,
anladimki,beni benden baska kimse anlamiyo,:a015:

Back