• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağızdan metalik tat gelmesi

ecemree

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2023
552
112
23
23
Merhaba arkadaşlar reglime daha 15 gün var ama agzımda metalik bir tat var anlayamadıgım sanki agzımda bozuk para var gibi bunun sebebi ne olabilir acaba araştırdıgımda herkes hamilelik belirtisi diye yorumlamış ama bilemedim sizdede oldumu bu sekilde agız tadında bozukluk

Merhaba arkadaşlar reglime daha 15 gün var ama agzımda metalik bir tat var anlayamadıgım sanki agzımda bozuk para var gibi bunun sebebi ne olabilir acaba araştırdıgımda herkes hamilelik belirtisi diye yorumlamış ama bilemedim sizdede oldumu bu sekilde agız tadında bozukluk
Adetinize 15 gün varsa şuan daha yumurtlama falan olmaz mı,

Yumurtlama kişiden kişiye değişir ama yumurtlamadan 14 gün sonra adet görülür
Yanlış düşünüyorsun canım yumurtlamadan 1 gün sonra adet olanda var cevremde kisiden kisiye göre degisiyor tamamen

Misal ben.Adetim bittikten 2 gün sonra yumurtlamam olmuştu.
Evet öyle oluyormuş ovulasyon testiyle belli oluyor zaten :) bende bebiş istiyorum degerlerim normal doktor olur 1 sene bekle dedi hayırlısı ya sizin varmı bebisleriniz hamile kalmak için önereceginiz birseyelr varmı

Merhabalar bende 20 ekimde en son adet oldum o arada da kayinpederim vefat etmişti normalde 5 gün sürerdi adetim yani 4. Günü kesilir 5 gün de az gelir ve biterdi ama 20 ekimin adetinde öyle olmadı baya 1 hafta 2 3 gün kadar sürdü ve rengi de garipti sanki bende dedim sanırım geçen adetten kalan kan birde çok ağlamıştım kayinpederim icin şimdi de adetim 11 gün geçti 7 gün geçince test yapmıştım ama negatif ara ara gelen bir ağızda metalik tat baş dönmesi bazen çok aşırı oluyor, mide bulantım oluyor oda bazen sizce hamile miyimdir? İnternette baş dönmesi mide bulantısı enfeksiyondan diyor ama ben daha öncede enfeksiyon geçirdim hiç ağzımda metalik tat olmamıştı en son kızıma hamileyken böyle bir tat olmuştu kafam iyice karıştı kan vermeye de gitmek için müsait değilim :( kafam çok karıştı uzun oldu kusura bakmayin:((

Back
X