ağızdaki aft(beyaz yara) hakkında önerisi olan varsa acill???

GFBurcu

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2013
17
0
6
34
Tekirdağ
damağımda beyaz aft yani yara çıktı. 3 gündür geçmedi ve cok acı veriyo yemek yiyemiyorum su bile içemiyorum konusamıyorum gülemiyorum çok rahatsız ediyor. geçmesi için neler yapabilirim ? basına daha önce böyle bişey gelen arkadaslar acil yardımınıza ihtiyacım var allah rızası için bir yardım etseniz ://

gargara, pekmez bunları biliyorum bide vitamin eksikliğindense ne yapsan geçmez kansızlık yada b12 eksikliği sonucu çıkıyo bazen sağlık ocağında hemencik baktırıver

eczaneden piraldyne diye bir ilaç aldım etkili olacağını söylediler 2 gündür kullanıyorum ama geçme belirtisi yok

kesinlikle kenacort pomad merhem diyorum. tecrübeyle sabittir. sürdüğünüz bölgeyi yakmıyo merhem donuyo orada ve acısını bile alıyo diyebilirim gerçekten çok etkili. en fazla 3-4 defa kullanınca geçiyo. geçmiş olsun

Karbonatlı su ile sık sık gargara yapmalısınız .
Geçmiş olsun .

kenakort iyidir gerçekten de.
bazı yiyecekler de aft oluşumunu hızlandırır. ceviz bunların başında gelir. maalesef...

selam tatlım,
oralmedic diye bi iaç var muhteşem etkili, ama 10 saniye kadar çok canın yanıyor sonra anında geçiyor kesinlikle tavsiye ederim ben de çok acısını çektim kenakort önerdi hep doktorlar ama o etkisiz, bu çok işe yarıyor.

ben senelerdir cekiyorum aft lanetini. Agrisi icin en kesin çözüm sık sık ağzını su ile calkalaman olur. Ilaclar pek fayda etmiyor bu melede. Eczaneden yapma bi ilac almıştım ben bi nebze hafifletiyor ama kesin cozum bulamadim. Varsa bana da soyleyin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…