ağızda tad değişikliği

dkmc42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2018
3
1
36
48
Merhaba bayanlar öncelikle rabbim herkesin gönlüne göre isteğine göre versin diyorum inşallah. Ben 45 yaşında bir bayanım uzun yıllardır evliyim hiç bebek sahibi olmadım olmadı. düzenli adet görüyorum sorun yok. çok test yaptım bıktım olmadı vazgeçtim. Şuan adetime 2 gün var ve bu haftadır ağzımda garip bir metal tadı var sanki her geçen gün daha da artıyor sinirim bozuldu internetten aradığımda gebelik belirtisi olabilir diye yazıyor biraz daha irdeleyince aralık ayı adetimden sonra sol kasığımda yaklasık 4 gün şiddetli ağrı çektim üşüttüm diye düşünmüştüm üstünede bu metalik tad. Bu durumu yaşayanlar varmı? lütfen bilgi verebilirmisiniz ve benim için dua edebilirmisiniz? çok uzun süreden sonra ilk defa bir heyecan duydum rabbimin mucizeleri bitmez inşallah bende bu mucizelerden sebeplenen biri olabilirim şimdiden teşekkür ederim..

Gebelikte bu oluyor diye biliyorum. Allah gonlunuze gore versin. Insallah hamilesinizdir.

Merhaba bende 45 yaşındayım merak ettim sonuç nedir test falan yaptınız mı?
Ben en son 24 aralıkta adet oldum bugün adet olmam gerek fakat ağrım var henüz olmadım 6 gündür genzimde akıntı var boğazımda midemi bulandırıyor ağzımın tadı da bir tuhaf hep ekşisi ve acı gibi tatsız yedikerimden pek haz almıyorum 4 gün önce eşimin ten kokusu beni rahatsız etti ve kolonya kokusu hoşuma gitmiyor bu aralar değişik yapışkan süt renginde kopmayan uzayan bir vaginal akıntı var 1 yıldır çocuk istiyoruz ve yumurta rezervim düşük doktorlar tüp bebek oda şans tutarsa dediler ama allahtan umudumu kesmiyorum Rabbım isteyen herkese nasip etsin akıntı bu şekilde gebemiyim sizce test yapmaya çekiniyorum hayal kırıklığına uğramak istemiyorum

Eklentiler

• 20220117_125800.webp
    12 KB · Görüntüleme: 39
Bugün tam 36 gün oldu günüm 7 gün geçti ama hayal kırıklığına uğrarım diye cesaret edip test yapamıyorum 3 gün sonra test yapacağım inşaallah hamileyimdir 45 yaşında hamile kalmak doktorlara göre zor tüp bebek diyorlar hemen ama allahtan umudumu kesmiyorum sabırla 40.cı günü bekliyorum adet olmassam test yapıp burdan paylaşıcam inşaallah Rabbım dileyen isteyen herkese bana da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…