• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Ağızda pamukcuk

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

audrey2016

" oğlum ,eşim herseyim... "
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2009
1.127
634
648
Arkadaslar 2 aylık bebegımın agzında pamukcuk var doktorumuz damla ıle karbonatlı su onerdı ıkısınıde kullanıyorum ogrenmek ıstedıgım karbonatlı suyu kavanoza hazırlasam boyle 2-3 gunluk kullanmalık sızce bozulur mu ?

Bırde son zamanlarda sureklı ellerını emıyor eldıvenlerını sırılsıklam ağzındanda sureklı tukuruk akıyor neden olabılır sızce?

Benimde 2 aylık oğlumun dili pamukcuk oldu doktorun verdigi damla hemen geciriyor ,karbonatli suyu göğüs uçlarına surersen hem bebegin pamukçuk olmaz hemde göğüs ucundaki bakterilere iyi geliyormus.

canım el emmesi normal..emmek bebeklerde reflekstir...benimki 3 aylık hala emer...elini badysini...yatarken ağız suyu akar...sorun etme..pamukçuğa gelince doktor mikostatin veya fungostatin vermiştir....onlardan kullanabilirsin ama asıl geçiren karbonatlı su...eğer emziriyorsam gögüs ucunu emzirmeden önce ver...emzik kullanıyorsan her emzik vermeden önce karbonatlı suya batır öyle ver...ağzını,dilini tülbentle karbonatlı suya batırıp silebilirsin...canını yakar ama hastalığı geçirir...canını sıkma canım...geçer allahın izniyle...

arkadaslar cok tesekkur ederım mikostatın kullanıyorum onuda karbonatlı su gıbı agız bakım setıyle temızlıyorum benım oğrenmek ıstedıgım karbonatlı suyu kavanoza 1-2 gun kullanabılecegım sekılde hazırlasam bozulur mu onu oğrenmek ıstıyorum.

Back