• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağızda oluşan koku için..

filerun

Reklamdakisıradandeterjan
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
1.517
12
66
Ağrı
Kızlaaaar. ağız kokum için sirkeyle gargara yapsam işe yarar mı? mikrop öldürüyor. ya.:55::51::27::26:

8o kişi bakıyor, cevap vermiyor.
En azından yarısı bi' düşünseydi 40 cevap gelirdi.

sirkeyi bilmem istersen bir dene, zararı olmaz en azından ve denemiş olursun...

Ağız kokusu eğer diş ve ağız içi kaynaklıysa, dişlerini günde en az iki kez 2 dk kadar fırçalamak, dilini de fırçalamak, dişi ipi kullanmak en az günde 1 kez ve ağız suları ile tüm ağzı çalkalamak sorununu giderir diye düşünüyorum. Tabi ağzında çürük, diş eti rahatsızlığı vs. yoksa...

faranjitin varsa boğazında geniz akıntısı oluşur ve bu koku yapar.
Miğdende bir rahatsızlığın varsa bu da miğde kaynaklı ağız kokusuna neden olur ki bunun çözümü zaten uzmanlarında...

geçmiş olsun...

geçmiş olsun. ama bencede bir uzmana danışmalısın çünkü bu ağız kokuları genellikle mide rahatsızlıklarından kaynaklı olabiliyor. o yüzden ciddi bir tedavi gerektiriyor olabilir. tekrar geçmişolsun

sirke asidi diş minesine zarar verebilir yalnız .. suyla derişik halde denemeniz belki daha sağlıklı olabilir diye düşünüyorum ..

Ağız kokusunun neden oluştuğuna bağlı bir durum.
Eğer diş taşlarınız var ise bunu temizletmeden bu durumdan kurtulmanız mümkün değil.
Diş taşları zamanla diş eti hastalıklarına yol açar.
Diş eti hastalığı da bir kokma söz konusu.
O yüzden diş taşı varsa temizletmeli. Dişlerinizi yavaş ve tekniğine uygun fırçalamalısınız.
Diş macununuz iyi olmalı. Tekrar diş taşı oluşmaması içinse diş ipi kullanmalısınız.
Malum araya girmiyor fırçalar.

ağız kokusuna ne iyi gelir bilmiyorum ama üzüm sirkesiyle gargara diş etlerine iyi geliyo..

bendede koku oluyo ama sanırım dolgu yaptırdığım dişimden geliyo sanırım kanal tedavimi güzel yapmadı doktor hani diş kanalınızı dr temizlerken bi koku gelir ya öyle bi koku geliyo arada ağzımdan 1 yıl oldu yaptıralı yeniden gitsem yaparmı acaba sırf koku geliyo diye ağrı falan yok ...

Back