• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağızda hpv korkusu ile elim ayağım titriyor!!! Lütfen yardım edin !!!

sln516

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
40
5
13
arkadaşlar lütfen bilgisi olan biri yardım etsiin :KK43::KK43::KK43: boğazımın gerisine doğru dilimin kökünde ufak ufak kabarcıklar vardı bugün sanki büyüdürler gibi geldi doktora gittim faranjit diyip geçiştirdi felaket derecede kaşınıyo. tam genital bölgemdekilerden kurtuldum derken bide bunlar mı çıktı :KK43: başına gelen varmı lütfen biraz bilgi verin nedir bunun tedavi şekli falan :KK43::KK43:

arkadaşlar lütfen bilgisi olan biri yardım etsiin :KK43::KK43::KK43: boğazımın gerisine doğru dilimin kökünde ufak ufak kabarcıklar vardı bugün sanki büyüdürler gibi geldi doktora gittim faranjit diyip geçiştirdi felaket derecede kaşınıyo. tam genital bölgemdekilerden kurtuldum derken bide bunlar mı çıktı :KK43: başına gelen varmı lütfen biraz bilgi verin nedir bunun tedavi şekli falan :KK43::KK43:
dırencınızı yuksek tutunuz
portakal suyu ıcınız gunluk
ada cayı bır bardak
sabah aksam agzınızı sırkeyle calkalayın sırke dogal asıttır jınekıolojı bolumunde genıtal sıgıl formundan takıp edebılırsınız
bırde ası olun gebe degılsenız emzırme durumunuz yoksa maddı ımkan varsa cervalıx ası

dırencınızı yuksek tutunuz
portakal suyu ıcınız gunluk
ada cayı bır bardak
sabah aksam agzınızı sırkeyle calkalayın sırke dogal asıttır jınekıolojı bolumunde genıtal sıgıl formundan takıp edebılırsınız
bırde ası olun gebe degılsenız emzırme durumunuz yoksa maddı ımkan varsa cervalıx ası
Çok teşekkür ederim takip durumundayım fakat boğaz konusunda bi bilgi göremeyin tekrardan bi konu açmak istedim. Vitamin kullanıyorum sebze meyve yiyorum inşallah büyümezler ve korktuğum değildir diye düşünüyorum.. Çünkü kbb doktorları biraz umursamaz bugün başka bi doktora gittim muayne bile etmeden faranjittirno faranjittir dedi ve yolladı beni..

Geçmiş olsun,doktoruna ayrıntılı bi şekilde sordunmu hpv olabilirmi diye?

İkinci gittiğim doktor fırsat vermedi elime tutuşturdu reçeteyi grip ilaçları yazmış. Diğerinede ben siğilden korktum dediğimde bana işimimi öğreticeksin dedi . Yani hastanede gitmediğim son 1 kbb uzmanı kaldı. O da ilgilenmezse ne yapıcam bilmiyorum. Canım felaket yanıyo :(

Back