Ağızda çıkan aft

Koredizisever

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2021
474
327
23
28
Kızlar ağzımda çıkan altları çok aldırmam sürekli cikar ama geçenlerde dilimin ucunda kocaman çıktı ve geçmek bilmedi bende sinirlendim tuz iyi gelir diyorlar hep bende suyu gargara yapmak yerine daha çok işlesin diye kulak pamuğun ıslatıp tuza batırıp yaranın üzerinde beş on dakika tuttum aft kanadı baya olum gibi birseydi ondan sonra gene geçmedi tam iyileşmesi Bi ayı buldu şuan aft izi yok ama dilim uyuşuk sürekli hafif aft çıkacak gibi ama aft yok acaba tuz dan zarar görmüş olabilir mi dilim

10 dk fazla evet zarar gormustur muhtemelen.yanmadımı nasıl dayandın 10 dk. Benimde cok sık cıkar kendi kendine geciyo

10 dk fazla evet zarar gormustur muhtemelen.yanmadımı nasıl dayandın 10 dk. Benimde cok sık cıkar kendi kendine geciyo
Yanmaz olur mu resmen kanadı, tuz iltihaplı bölgede eridikce ciğerlerim eridi ama artık dayanamadım dilimin ucundakine . diğerleri çerez gibi geldi şuan uc tane var ama yok gibi dilimin ucunda çıkan hayattan sogutmustu 1 haftaya yakın konuşamadım en sonunda yetti gari be dedim .... insallah kalıcı hasar değildir ya tat alma duyum azaldı gibime geliyor

Back
X