Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayva çekirdeğini önerdi bir arkadaşım onu denedim 1 gün sonra ağzımda yaradan eser kalmadı uygulanısı şöyle 1 çay bardağının yarısı kadar suya 1 ayvanın çekirdeklerini koyup 20 dakika bekletip içiyoruz deneyin
CADIARZU
mehabalar yaleli, ayva cekirdeklerini beklettigimiz suyun sicak olmasi gerekiyor mu?, bir de sadece suyu iciyoruz degil mi? Cekirdekleri yutmayalim degil mi?? CADIARZU
mrb arkadaslar ben bikacgündür cekiyorm ağız yarasını cok acıyo ya dayanamayacak hale geliyorm bazen bende arada oluyo bazen iki üctane cıkıyo yokmu bunun tedavisi kremini denedim gecmedi sprey denedim gecmedi doktora gittim vitamin hapı sprey verdi yine etkili olmadı vitamin eksikliğinden oluyorms öyle söyledi karbonatta iyi gelir dedi doktor ama anlasılan haftasını tamamlaması lazım gecmesi için
Agizda cikan minik beyaz yaralar icin ne tavsiye edrsiniz ? Bir hafta durup geciyor ama acili 1 hafta oluyor..:1no2:
Bir üyemiz aftları hemen behcet hastalıgına bağlamış, o yüzden cevap verme gereği hissettim, sakın bir tek semptoma bağlamayın hastalıkları. Behcet hastalıgı konusunda çok bilgim var, bu hastalıgın bir sürü testi mevcut.Öncelikle aşagıdaki belirtiler sizde varmı, buna bakın, daha sonra dermotologa gidin ona şüphenizi belirtin, ve onun yönledirmesi ile bir kaç branş dr. una daha gitmeniz ve testlerden geçmeniz gerek.Agizda cikan minik beyaz yaralar icin ne tavsiye edrsiniz ? Bir hafta durup geciyor ama acili 1 hafta oluyor..:1no2: