• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağız şapırtısına takıntısı olan var mı?

ben de aşırı derecede rahatsız olurdumsonra üni. envai çeşit insanla yemek yiye yiye duymaz oldum:) yine hoş karşılamam ama eskiden masayı bırakır giderdim duramazdım..

Bana uni. çalışma hayatı kar etmedi ... hala deliriyorum ... ama yalnız olmadığımı bilmek şahane

en nefret ettiğim şey o an bütün saçlarım havaya kalkıyo sanki ayağımdaki ayakkabıyı çıkarıp suratına vurasım geliyo. çevremiz kultürsüz insanlarla dolu :KK12:

Aynı şey bende ve annemde de var çok sinirlerim bozuluyor birde benim sakızı cak cak çiğneyenlerede takıntım var ya sinir oluyorum sürekli...
Ay evet canım onu unutmuşum o da var.... bence bunları 1 restauranta toplamalıyız biz ayrı bir binada yemeliyiz sessiz sessiz...

takıntıdan da öte, deliriyorum yahu resmen. öyle bi duruma mecbur kalırsam ya televizyon son ses açılacak, ya da çok sesli bir mekanda yemek yenilecek, başka türlü mümkün değil katlanamıyorum, çıldırıyorum :/

Yaşlı insanlarda hadi azcık dayanayım diyorum sıkıyorum kendimi.... Ama normal zamanda ayyyy kaçıyorum resmen

Back