ağız şapırtdatmasını normal gören insan???:@

sensiz_olmazki5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
238
0
0
İzmir
ya etrafımda tonla böyle insan var.halalarım amcam hatta okumuş diye adlandırdığımız kuzenimin eşi bile 2 gündür kuzenimdeyim ymek yerken şapır şupur yiyolar,ve çayı çorbayı höpürtediyolar,karpuuzu filan bi misafirliğe geleyim dedim sinir hastası ettiler ya.babası yiyo şapur şupur neymiş büyükmüş kalbi kırılmazmış günahmışşşş,,,ya söyliceksin kardeş ben onun yüzünden yemekten niye kalkayım insan gibi kapatsın o ağızını o zaman.kuzenimde okumuş birisi(kadın) bana diyoki canım nolcak evindede rahat edemicekse ne anlamı kaldı??? yuhhh beeee okumuşun cahili.benim ağzının ortasına yapıştırasım geliyoken o nasıl böyle birde okumuşşş kızlarr 2 gündür deli oldumm kalplerini kırarım kırmasına ama şimdi mecburen burda kalıyorum birde dicekler bak bak şehirliye.bna hep diyolar zaten onların oturduğu yer biraz acayip krolar filan var ama şehirli diyolar.yanii çok cahiller.hayatta nefret ettiğim şey cahil insan modeli.meslek konusundada anlaşamıyoruz.bana diyolarki işte istediğin bölüme gitmeee bana istemediğim bölümleri söylüyolar sonrada benim adım bişey bilmiyo,tecrübesiz oluyo.yani nefret ettiğim bir bölümü sırf parası var diye niye yapayım?? giderim istediğim bölümü okurum sonra yine kendi mesleğimde bulamazsam başka iş yaparım.bana diyolar hayat zor sen daha anlamıyosun.ne alaka ya.bu ne cahillik!!!!!!!!!!! bana üniversiteyiii taaa allahın dağlarını öneriyolar.bende diyorum güzel bir yer olsun birazda.insanlaryla uyum sağlıyayım hemen dediler işte sen yüksekten uçuyon,heyy allahım yaa.ben kaliteli bir semtte büyüdüm her defasında hor görülmekden bıktımm..

buna bende katlanamıyorum en nefret ettiğim şey. o sesi duymam yeterli sinirlerim zıplıyor böyle çakasım geliyor suratına karsımdakinin (

benimde en fazla takıntı haline getirdiğim şey bu malesef =(
hiç bir şekilde tahammülüm yok ve de bu olay oldgnda kesınlıkle yemeğime devam edemıyorum :/ ister istemez de bu durumdan rahatsız oldugumu bi şekilde yüz ifademle belli eder oldum artık... takıntı haline geldiğimin farkındayım ama malesef ki, nefret edıyorum =/

şapurdatarak yemek yiyenlerden bende rahatsız olurum

benim taktiğim var bu konuda masada küçük çocuk varsa ona diyorum tatlım öyle ağzını şapurdatarak yememen gerekiyor değil mi ablası ya da teyzesi artık kim varsa orada
kızım sana söylüyorum gelinim sen anla

ha bunu uygulayacak küçük çocuk yoksa mecbur duymamaya çalışıyorum

Bu kişilerden biri de benim eşim...İki yıldır öğretemedim koskoca adama...Sinirden deliriyorum ama çok sık da söylenmiyor sağolsun çabucak sinirleniyor uyarınca..Ama tahammül sınırlarımı çok zorluyor gerçekten

Bende nefrett ederimmm bide kıtlıktan çıkmış gibi yiyenler yok mu allahım ya :84:

Of bunlardan biri de benim babam( Pirinç pilavını kaşığı ağzına koyar yanaklarına gitmez, direk yutar ve felaket hızlı yer, şapurdatır, yemekten sonra dişlerini temizlemek için "cik" "cik" diye ağzından sesler çıkarır.

Canım seneler önce biz babamın bu yönünden rahatsız olduğumuzu dile getirmek için bi nevi protesto düzenledik, sofrayı kurduk, her zamanki gibi biz daha masaya oturmadan başladı yemeğine, neyse biz de oturduk ve felaket şaplatıyoruz yerken, ağzımız açıkken yiyoruz falan.. Babam bize baktı noluyo dedi, annemde bak biz böyle oluyoruz senin yanında dedi ve babam sinirli bir insan olduğundan o yemeği bize zehir etti bağırıp çağırarak.Ve senelerdir rahatsızlığımızı bilmesine rağmen bi adım bile geri adım atmadı aksine daha da şapırdatıyo.Yani herkesde etkili olmayabiliyor.

Evet benim babam da sinirli ve kızıyor.

Ama insanın zoruna gidiyor, biz bir evde beraber yaşıyoruz 4 kişiyiz ve annem kardeşim ve ben 3ümüz de felaket rahatsız oluyoruz.Bence biraz saygılı olsaydı derdi kendince "demekki gerçekten rahatsız edici ki 3ü birden rahatsız oluyo" diye.Ben olsam düşünürdüm açıkcası.

Dertliymişim:)

sanırım bu takma dısı olanlarda daha cok damaklı takma dıs olanlarda mevcut..bide belli bi yası gecmıs kısıler ypıyorlar bunu,ailemden bılıyorum..

tmm yapmıcaz deyıp 3.lokmadan sonra farkında olmadan yapıyorlar işte.. her ne kadar gıcık kapsakta buyuk nihayetınde hoşgorulu olmak lazım

çok kötü bi özellik daha önce dayanamayıp sinirden kapa agzını demişliğim var kendilerini kaybetmeden yeseler sorun olmayacak ama öyle yiyince daha cok damakta kaldığı için kendilerini düşünüyorlar işteeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…