- Konu Sahibi sensiz_olmazki5
ya etrafımda tonla böyle insan var.halalarım amcam hatta okumuş diye adlandırdığımız kuzenimin eşi bile 2 gündür kuzenimdeyim ymek yerken şapır şupur yiyolar,ve çayı çorbayı höpürtediyolar,karpuuzu filan bi misafirliğe geleyim dedim sinir hastası ettiler ya.babası yiyo şapur şupur neymiş büyükmüş kalbi kırılmazmış günahmışşşş,,,ya söyliceksin kardeş ben onun yüzünden yemekten niye kalkayım insan gibi kapatsın o ağızını o zaman.kuzenimde okumuş birisi(kadın) bana diyoki canım nolcak evindede rahat edemicekse ne anlamı kaldı??? yuhhh beeee okumuşun cahili.benim ağzının ortasına yapıştırasım geliyoken o nasıl böyle birde okumuşşş kızlarr 2 gündür deli oldumm kalplerini kırarım kırmasına ama şimdi mecburen burda kalıyorum birde dicekler bak bak şehirliye.bna hep diyolar zaten onların oturduğu yer biraz acayip krolar filan var ama şehirli diyolar.yanii çok cahiller.hayatta nefret ettiğim şey cahil insan modeli.meslek konusundada anlaşamıyoruz.bana diyolarki işte istediğin bölüme gitmeee bana istemediğim bölümleri söylüyolar sonrada benim adım bişey bilmiyo,tecrübesiz oluyo.yani nefret ettiğim bir bölümü sırf parası var diye niye yapayım?? giderim istediğim bölümü okurum sonra yine kendi mesleğimde bulamazsam başka iş yaparım.bana diyolar hayat zor sen daha anlamıyosun.ne alaka ya.bu ne cahillik!!!!!!!!!!! bana üniversiteyiii taaa allahın dağlarını öneriyolar.bende diyorum güzel bir yer olsun birazda.insanlaryla uyum sağlıyayım hemen dediler işte sen yüksekten uçuyon,heyy allahım yaa.ben kaliteli bir semtte büyüdüm her defasında hor görülmekden bıktımm..