Benim kızımda da oluşmuştu normalde emen çocuklarda olmaz diyorlar ama olabiliyormuş işte bebek elini etrafı filan emince mikrop kapabiliyor yada meme temizliği iyi olmayınca..
söyleyeceklerimin hepsi doktor tavsiyeleri rahatlıkla deneyebilirsin..
birinci olarak kaynamış soğutulmuş 1 çay bardağı suya 1 çay kaşığı karbonat koy karıştır temiz tülbenti parmağına yada çay kaşığına dola ağzının her yerini bastırarak sil ben kıyamıyordum bastırmadan siliyordum ağlamasına dayanamıyordum bir türlü geçmiyordu sakın o hataya düşme bastırarak sil hafif kırmızılık olabilir tülbentte korkma bişi olmaz. eğer ağzını açmaz sıkıca kapatır sildirmezse ıslak pamuğun üzerine karbonat serp emmesini sağla. bunu günde 3-4 sefer yap emzirirkende aynı karbonatlı suyla meme ucunu temizle
ikinci olarakta eğer karbonatla geçmezse ilaç = Mikostatin = damlalıklı bir ilaç damlalığın üzerinde 1 cc göstergesi var bir çekişte doluyor zaten 1 cc yi bebeğin ağzının hertarafına sık özellikle pamukçukların üzerine gelmesini sağla fazla ağzında bekletme ama ya yutsun yada geri tükürmesini sağla yutmasında sakınca yok ilacın ardından hemen meme verip yutturabilirsin. bu ilacada 1 hafta yada 10 gün günde 3-4 sefer kullan.
geçer sıkılıp kendini üzme hem sütüne hem kendine zarar unutma bebeğinin sana ihtiyacı var.(ben çok üzülüyordum da ondan söyledim)
geçmiş olsun canım