Ağız kuruluğu...

dertlisezen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
2.317
11
selam arkadaslar.
Benım de uzun zamandır agız kurulugu sorunum var. Cok az su ıcerdım ama bırkac aydır cok su ıcıyorum ama cok cok susuyorum. Agzım cok kuru kı sureklı krem rujlardan kullanıyorum. Eger ıse gıderken yanıma almamıssam,o gun benım ıcın kabus oluyor cunku konusurken ogrencılerle ugrasırken dudak kenarlarımda kanama oluyor. Gece yatarken mutlaka krem suruyorum.Dun uyuyakalmısım uyandım kopek dıslerım dudagıma yapısmıs.Ic kısımlar kabarmıs. Her gun de dıslerımı fırcalıyorum ama bılmıyorum neden boyle oluyor. Babam da sen de seker hastalıgı olmasın dıyor . Acaba olabılırmı????

Aynı dertten ben de muzdaribim canım, açlık şekerime baktırdım fakat çıkmadı bir şey normal değerlermiş. Su içiyorum ağzım kupkuru fakat midem istemiyor. KBB'ye gideceğim yakında.

selam arkadaslar,
bende ayni dertden yakinip cok care aradim.tükrük bezlerimiz az calisiyor ondan,su icmeye özen gösterip bol bol limon yaliyacagiz bu agizdaki tükrük bezlerinin calismasini sagliyormus.dr. önerdi.ben yapamiyorum deneyin bakalim.

bende aynı dertten muzdarıbim insilün direnci var bende bişeye sinirleniz üzüldüğümde anıden daha çok kuruyo sankı dilimle damagım birbirine yapışıyo şeker iiyice düşüyo heralde oyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…