• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağız kokusuna en etkili sprey veya yöntem ?

princess7

✌
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2008
1.258
39
158
İstanbul
bende sürekli bir ağız kokusu var sadece sabahları değil..ve içten gelen bi koku sanki..bildiğiniz en etkili sprey veya yöntem nedir ?

eğer dişleriniz de problem varsa iltihap, çürük vs gibi.. ilk önce dişş olayınızı halledin. spreyler geçici olur. sorununuz daha da büyür. ağız kokusunun değişik nedenleride olabilir, araştırın size en yakın gelen sebep üzerinden doktora başvurun. ihmal etmeyin derim.

eğer dişleriniz de problem varsa iltihap, çürük vs gibi.. ilk önce dişş olayınızı halledin. spreyler geçici olur. sorununuz daha da büyür. ağız kokusunun değişik nedenleride olabilir, araştırın size en yakın gelen sebep üzerinden doktora başvurun. ihmal etmeyin derim.

tşkler .. eskiden reklamlarda bi hap çıkardı "freshies yut gitsin" die :) bulursam onu deneyeyim diorum

bende sürekli bir ağız kokusu var sadece sabahları değil..ve içten gelen bi koku sanki..bildiğiniz en etkili sprey veya yöntem nedir ?

canım agız kokusunun tek sebebi dişler yada ağız ortamı olmayabilir..mide sinüzit problemleri de ağız kokusuna sebep olabilir o yuzden sürekli devam eden bi ağız kokun varsa bunları da arastırmanı öneririm

eczanelerde satılannn bir hap var bitkisel içtiğin zaman agzın nanegibi kokuoooo sahurda içtiğim zaman güzel bir koku verior <3 adı aklımd adeğil sarı top gibi hap

dişleri bakterilerden temizleyen gargaralar var ya çok iyi geliyor
gün boyu sıkıntı olmuyor maşallah oruçken bile :)
dene istersen
kullanırsan bana özelden mesaj at merak ettim

bir diş hekimine muayene oldunuz mu? belki diştaşı ya da diş eti probleminiz vardır. şeker, gargara gibi şeyler sorunu sadece maskeler, çözmez..

meridol halitosis varsa türkiyede bilmiyorum tavisye ederim dislerini yikadiktan sonra calkaliyorsun ise yariyor denedim

dişleri bakterilerden temizleyen gargaralar var ya çok iyi geliyor
gün boyu sıkıntı olmuyor maşallah oruçken bile :)
dene istersen
kullanırsan bana özelden mesaj at merak ettim

selam
az önce evdeki gargaranın prospektüsünü okudum
gargarayı tavsiye ettiğim için pişman oldum
buradan düzelme yapıyorum herkese, kusura bakmayın yanlış yönlendirmişim :)

bir de oruçken bile iyi yapıyor yazmışım yaa
meğer içinde yüzde 7 alkol varmış
Allah korusun milletin orucu fesata gidecekti

dişlerine ve midene baktır geçici spreylerle olmaz bence..birde reklamlarda disterin ağız gargarası gösteriyor...denemedim ama etkili gibi...dr.lar tavsıye edıyor

bir de oruçken bile iyi yapıyor yazmışım yaa
meğer içinde yüzde 7 alkol varmış
Allah korusun milletin orucu fesata gidecekti

Ben de bunu araştırmıştım..İçeriğinde alkol bulunmayan muadili bir ilaç varsa eğer caiz değildir.
Eşdeğer bir ürün yoksa bu alkollü gargarayı kullanmak caizdir diyordu.

Ben bu ağız kokusundan bir türlü kurtulamadım ne yaptıysam olmuyor:( Listerine bir nebze olsun iyi geldi.

Ara sıra dışarı çıkarken insanları rahatsız etmemek adına kullanmak durumunda kalıyorum.

Oruç oruç ilk kez bugün kullandım.Allah'ım affetsin ama insanları rahatsız etmek çok kötü değil mi gerçekten kanalizasyon gibi kokuyor ağzımın içi.

Allah'ım neden geçmiyor çok üzülüyorum çok..:43:

kızlar benim eşim bir gargara kullanıyor doktor verdi o normal marketlerde satılan gargaralardan daha etkili onu bir deneyim derim
adı da oroheks deneyin bi derim :)

Back