ağız kokusu ???

endorfin2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2019
89
41
30
Arkadaşlar merhaba. her sabah ağızımda çok şiddetli bir ağız kokusuyla uyanıyorum.ağız ve diş
temizliğime cok cok fazla dikkat ediyorum. bu sorun bende 1 yıldır var sadece. ne yapsam olmuyor sakızlar gargaralar.
bu arada geçen sene aralıkta ön 6 dişime zirkonyum kaplama yaptırdım özellikle 1. sınıf olsun diye fazla fazla para verdim hatta.
sebebi dişler mi bilmiyorum ama tam hatırlamamakla beraber sanki bu sorunum diş yaptırmadan öncede vardı tam bilemiyorum. Bazı kişiler
içeriden yani mideden gelebileceğini söylüyorlar ama endoskopi yaptıramıyorum 5.aylık gebeyim. fakat içeriden yani midemden gelse koku dışında başka
şikayetlerim de olurdu değil mi ? çok çaresiz kaldım artık başına böyle bir şey gelip çözüm bulan varsa bana da yazsın lütfen. sevgiler..

Son düzenleme:
internetten baktım şimdi boğazda ağrı ve acı yapar diyo ama bende öyle bir şikayet yok yinede olabilir mi
Bende acı yapmıyordu ayda yılda bir ağzıma küçük bir parça geliyordu. Aynanın karşısına geçip bademciklerine bak. Telefonun el feneriyle. Beyazlık görüyorsan bademcik iltihabıdır. Ya da parmağınla dokun öyle kontrol et.

çok teşekkür ederim inanın ne yaparsam çözüm bulamadım

internetten baktım şimdi boğazda ağrı ve acı yapar diyo ama bende öyle bir şikayet yok yinede olabilir mi

Olabilir herzaman agri yapmiyo. Ama gorme ihtimaliniz var bakinca.. beyaz beyaz olur bademciklerinizin uzeri.. ben kendim temizliyordum artik pes edip ameliyat oldum iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…