Ağız içi yarasına ve dudak çatlağına ne iyi gelir?

Petek1972

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2012
14
0
0
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar, Ağzımın içinde aftlar yani yaralar oluşmaya başladı. Nedendir bilmiyorum. Ama uzun süredir ara ara oluyor. Bunun için önerebilecek bir takviye yada kür varmı?
Çalışma arkadaşımında dudakları çatlıyor, bazen yarıklar bile oluşuyor. Bu konudada önerebileceğiniz birşey varsa paylaşmanızı rica ediyorum.
Teşekkür ederim.

EDİT: Bir arkadaşım özel mesajdan G-Lipp roll on ve G-Mund sprey Ürünlerini önerdi. Aşağıdaki adresten satın aldım. İyi Gelirse buraya tekrar yazacağım arkadaşlar...
Adres: G-Lipp Plus Dudak Yenileyici Roll-on - Homeopati Uzmanı

EDİT2: Arkadaşlar G-Mund Sprey 2 günde gerçekten mükemmel sonuçlar verdi. Ağız içi yarası oluşanlara şiddetle tavsiye ederim.

Son düzenleme:
ağız içi yaralar için ılık suya karbpnata koyup ağızda gargara yapılır, dudak çatlaklarınada zeytinyağ ve bal karıştırılıp sürülür .. benim bildiklerim bunlar..

teşekkür ederim canm. Aldığım ürünleri bir deneyeyim. Olmazsa dediğin gibi yaparım. Çok teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…