• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağız içi yaralar

:50::50:inanılmaz bir ağrılı yara.şu bir kaç aydır sorun yok ama bende devamlı çıkıyor inşallah bundan sonra çıkmaz çunku çokk acı veriyor

ilaç ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama ağız yaraları aftlar için mucizevi bir ilaç var, bende stres kaynaklı aft çıkıyor şuan yine kullanıyorum bir pomad silikon gibi sürüldüğünde yarayı kaplıyor suyla temasını kesip acıyı anında kesiyor ve kurumasına yardımcı oluyor...

ya arkadaşlarrrr nedir bnim bu aftlardan çektiğim yaa yine hayatımı 1 hafta zindan edicek bana.stres yaptığım zaman anında çıkar anında hem de.şuan küçücük çıkmış ama büyüyecek biliyorum.ne yapmam lazım evde yapabileceğim doğal bi şey var mı tavsiyeniz
tuzlu su yapınca pek bi faydası olmuyo bende ya:43:

ilaç ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama ağız yaraları aftlar için mucizevi bir ilaç var, bende stres kaynaklı aft çıkıyor şuan yine kullanıyorum bir pomad silikon gibi sürüldüğünde yarayı kaplıyor suyla temasını kesip acıyı anında kesiyor ve kurumasına yardımcı oluyor...

adını msjla yollayabılrmısın?

bende stres yaptığım zaman alt dudağımın içinde olurdu ama bu seferki felaket. alt dudağımda tam diş etiyle dudağın birleştiği noktada çıktı. yemek yemek bu kadar işkence olmamıştı. ilacın ismini bende istiyorum. özel mesaj yollar mısın? gün geçtikçe büyüyor. :43:

bende stres yaptığım zaman alt dudağımın içinde olurdu ama bu seferki felaket. alt dudağımda tam diş etiyle dudağın birleştiği noktada çıktı. yemek yemek bu kadar işkence olmamıştı. ilacın ismini bende istiyorum. özel mesaj yollar mısın? gün geçtikçe büyüyor. :43:

Canım allure adlı uye arkadasa attım. Her 10 dk da mesaj atılabılıyormuş. Arkadaş da sana yollasın ismini olur mu? işe gıdıcegım ıcın cıkıyorum.. Benımde aynen sen gıbı cıkmıstı yeri. Çok gecmıs olsun

geçen gün benim eşimde de çıkmıştı...netten araştırma yaptım...biraz karbonatla suyu karıştırın ve aftın üstüne sürün...iyi geliyor tavsiye ederim..

bir de bu aftlar vitaminsizlikten çıkıyor. bir multivitamin alıp içerseniz de iyi olur...

bende e çıkıyor zaman zaman ölüm gibi yaa :( .. tuzlu suyu hiç denemedim onu önce bi eniyim.. yakıyomu kızlar ya

bende e çıkıyor zaman zaman ölüm gibi yaa :( .. tuzlu suyu hiç denemedim onu önce bi eniyim.. yakıyomu kızlar ya

yakar :( vitaminsizlikten çıkıyormuş 2 gün önce doktora gittim vitamin hapı yazdı.2 gündür içiyorum işte çıkmıyor eskisi gibi.

Bide ağzınızda tel olduğunu düşünün .
Tel yaraya değdikçe hem acı artıyor hemdee sanki daha çok kesiyoo :(
bi çıktımı 3 hafta rahat bırakmıyo bu aftlar yaa
:5::5:

evet bende de cok cıkardı bu yaralardan diş tellerimde var ama kendımı bıldım bılelı cıkardı gitmedıgım dokto kalmadı hepsi gargara krem verıp yolluyordu ama son gittigim doktor vıtanım hapi verdı tam olarak hatırlamıyrm ama b12 gibi bişeydihergün bı tane alacaksın dedı kullandım cok şükür ogün bu gündür yara cıkmıyor doktora gidin ve vitamın vermesi konusunda yönlendırın

bende de çok cıkar bıktım artık

kenacort adlı merhem iyi gelir 3 tl civarı
ilactan ziyade çıkmaması için bir önerisi olan varsa sevinirim

Back