• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağız - Diş Sağlığı İmplant

aycaaaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2013
1
0
6
34
Ankara
arkadaşlar benim ön dişim kırıldı ve implant düşünüyorum ama bu beni çok korkutuyor
ama bu şekilde bir görüntü yüzünden 1 haftadır evden çıkmıyorum :(((
ankarada impilant yaptırabileceğim güvenilir bir yer var mı? daha önce yaptıranlar fiyat süreç aşaması vs bilgileri paylaşabilir mi????????????????
:2:

Ben Hacettepe'de Murat Hoca'ya yaptırdım. Çene cerrahisi bölümünde NTA mark implant yaptırmıştım. İsviçre malı , bilmiyorum biraz araştırmıştım ve İsviçre ürünlerinin bu konuda iyi olduklarını duydum. Çok da memnunum bir sıkıntım yok hala yaptırmadıysanız tavsiye ederim.

arkadaşlar benim ön dişim kırıldı ve implant düşünüyorum ama bu beni çok korkutuyor
ama bu şekilde bir görüntü yüzünden 1 haftadır evden çıkmıyorum :KK43:((
ankarada impilant yaptırabileceğim güvenilir bir yer var mı? daha önce yaptıranlar fiyat süreç aşaması vs bilgileri paylaşabilir mi????????????????
:2:
Başkent Er Dental'i öneriyorum. Çalıştıkları hekimler Gazi'den ve Hacettepe'den ve implant kalitesi üst seviyede fiyat olarak da piyasaya göre uygun :)

Back