Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hmm benimde oyle ve bir is arkadasim demistiki onunda bir arkadasinda varmis doktora gitmis ve dis macununa alerjisi varmis megerse. Krem falan vermis ve gecmis bana sende git demisti ama ustune dusmedim sonra gecti gitti
Sebebine bağlı, neden karardığını bilirseniz ona göre de uygun çözüm bulunur, sağlıkla ilgili bir sorun mu sizin yaptığınız bir şeyden dolayı mı kararıyor?
SİR AĞDA MAALESEF SICAKLIĞINDAN DOLAYI HEM KARARMA YAPIYOR HEMDE O BÖLGEDEKİ SARKMA VE KIRISIKLIKLARI ARTIRIYOR. KİMYASALLARIN GÖRSEL OLARAK VÜCUDUMUZA YARDIMI OLDUGU GİBİ UZUN VADEDE AHHH DEDİRTECEK GÖRMEDİĞİMİZ BİR ÇOK ZARARI OLUYOR MAALESEF. BİR ALMAN KOZMETİK VE PARFÜM MARKASI OLAN LR I BİR ARAŞTIRMANIZI TAVSİYESİ EDERİM. SONRASINDA ÖZELDEN SİZE YARDIMCI OLABİLİRİM.
Merhaba . Ben trilyoner 50 faktör güneş kremi yaz kış kullanıyorum ve bol su içiyorum. 4-5 ayda aşırı farketti lekelerim çok azaldı tavsiye ederim. Doğal kürler de denedim ama cildim hassas olduğu için mahfoldu yandı iyice.