Lekeler, Çiller Ağız çevremde ki koyu lekeler sonunda yok oldu :)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

elfide83

Guru
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
47
2
Merhaba, bu konu ile alakalı başlık açıldı mı bilmiyorum ama, kendimi bildim bileli ağız çevremde ki hafif koyuluklardan muzdaribim.
27 yaşındayım ve bu zamana kadar sürekli makyaj kullandığım için o kısımlara ya pudra sürerdim ya da kapatıcı. Bu yaz gittiğim bir tatil yöresinde nemlendiri niyetine doğal bir krem aldım.
Defne içerikli bu kremi kullanmaya başladığımdan bu yana lekelerin yok olduğunu söylemeliyim, artık makyaj altı kapatıcı kullanmıyorum.

Bu sorun için bu forumda çok tarif uyguladım ama işe yaramadı elbette hatta çok pahalı kremler kullandım. Nasıl olduğunu bilmiyorum arkadaşlar ama bu benim için inanılmaz birşey :KK52:

bend ebıyıgı agdayla aldırdıgım için son aldırmamda leke oldu sankii faydası olur mu acaba kii

senin bahsettiğin geçici bir lekelenme bence. zamanla kaybolur diye tahmin ediyorum. benim bahsettiğim bilen bilen ağız çevresinde kahverengimsi koyuluklar, hiç geçmeyen türden

Benimde egzama oldu çenemde aynı palyanço gibi olmuştum hani onların kırmızı olur ya çeneleri gülünce öyle oluyordum:KK5::KK5: .Codermo diye ilaç verdi doktor rengi açılsın diye kullanıyorum ama çok soyuluyor.SEnin kremin adı falan nedir canım bende ondan alayım yoksa geçmeyecek:KK5::KK5:

isim verebiliyor muyum bilmiyorum ama özelliklerinde şöyle yazıyor: ürünümüz defne exratlı ve doğal olduğundan cildi yumuşak tutup sürekli nemli kalmasını sağlar. deride oluşmuş yağ lekesi, sivilce ve güneş lekelerini azaltıp yeniden oluşmasını önler. cilt gözeneklerini açarak hücrelerin rahat oksijen almasını sağlar. gün boyu cildi her türlü etkenlere karşı korur, cilde ferahlık verir.

yani dahası nelere ii geldiği yazıyor, ben açıkçası yüzümü temizledikten sonra kullanıyorum, hemen emiyor cildim ve yağlı hissi uyandırmıyor

isim verebiliyor muyum bilmiyorum ama özelliklerinde şöyle yazıyor: ürünümüz defne exratlı ve doğal olduğundan cildi yumuşak tutup sürekli nemli kalmasını sağlar. deride oluşmuş yağ lekesi, sivilce ve güneş lekelerini azaltıp yeniden oluşmasını önler. cilt gözeneklerini açarak hücrelerin rahat oksijen almasını sağlar. gün boyu cildi her türlü etkenlere karşı korur, cilde ferahlık verir.

yani dahası nelere ii geldiği yazıyor, ben açıkçası yüzümü temizledikten sonra kullanıyorum, hemen emiyor cildim ve yağlı hissi uyandırmıyor

Özelden yollar mısın ismini doğal olan ilaç daha iyi gelir yüzüme.Soyulma yaptı mı cildin

netten baktmm sadece el ve yüz kremi gözüküyor onu mu uyguladın

internetten hiç araştırmamıştım, sen öyle değince bende baktım evet sanırsam ambalaj tasarımı farklı ve hangi ürün olduğunu bilmiyorum. benim kullandığım ürünün üzerinde yazan açıklamasını yukarıda söylemiştim.

reklam falan değildir umarım :44:

endişe duymanız çok doğal o nedenle ilk etapta ürünün adını vermek istemedim. dediğim gibi bu yaz, bir tatil yöresinde ki çarşı tezgahından aldım, nette de araştırmadım. yüzüme kullandım sadece nemlendirsin diye ve bende olan sonucu sizinle paylaştım.

ama şu var ben sadece ağız çevresindeki koyulukların yok olduğunu söyledim ve bu sorundan muzdarip kişilere hitap ettim, sivilce veya diğer lekeleri yok etti demedim. şahsen bendeki diğer lekeler yok olmadı.

BENDE DE VAR O DERTTEN ARKADAŞIM BÖYLE ÇENE BÖLGESİNDE SARIMSI GİBİ BİŞE ANNEM HER SEFERİNDE MORALİMİ BOZUYO :KK59: artı güneş lekesi de tabi bıktırdı utanıyorum artık ama kışın kayboluyolar sanki.senin cildin yağlımı arkadaşım ücreti nedir bide benim cildim kuru nasıl olurki

endişe duymanız çok doğal o nedenle ilk etapta ürünün adını vermek istemedim. dediğim gibi bu yaz, bir tatil yöresinde ki çarşı tezgahından aldım, nette de araştırmadım. yüzüme kullandım sadece nemlendirsin diye ve bende olan sonucu sizinle paylaştım.

ama şu var ben sadece ağız çevresindeki koyulukların yok olduğunu söyledim ve bu sorundan muzdarip kişilere hitap ettim, sivilce veya diğer lekeleri yok etti demedim. şahsen bendeki diğer lekeler yok olmadı.

anladım cnm. sakın yanlış anlama, öle çok şeylere rastladım ki burda, ve cildim onu kullanayım, aman şunu iyi demişler, şunu alıp kullanayım diye diye berbat oldu.
ayrıca konunla ilgilendim çünkü o ağız etrafı koyuluğu bende de var kendimi bildim bileli. eğer bi aktarda rastlarsam dediğin ürüne ki -eğer resmini çekip koyma şansın varsa daha iyi olur hepimiz için- aklımda bulunsun. paylaşımın için teşekkürler tatlım :KK71:

bende kalıcı olan agız çevremde koyuluk var hemde baya belirgin göz altlarımda mor ve ben pandasya benziyorum kendimden nefret ettim artık şu bahsettiğiniz kremini nerden bulabilirim .. bu arada şu expident mi ne o kremden aldım kızarıklık yaptı yaa .(yardımcı olun please)

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar öncelikle cildi kızartır soyar, vs.. hakkaten kullanıldığı sürece güneş lekelerini giderir.. bırakınca lekler geri gelir. VE EN ÖNEMLİSİ amerikada toplatılmış ve yasaklanmış. içinde adlı madde çok zararlıymış vücuda.. bilginiz olsun.. 3 sene kullanan biri olarak pişmanım ben. bununla ilgili konu açmıştım hatta.

Gerçekten yurt dışında yasaklanmış.Burnumun iki yanındaki hala kurtulamadığım lekelerin sebebi .

X