Agirdan mi alayim yoksa benmi adim atayim?

Esilayagmur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
715
333
103
Kizlar gecen yazmistim. Esim bana esek gibi bir benzetme yapmisti. Pazartesi aksami olmustu bu olay. Simdi halen konusmuyoruz ve benden ozur dilemesini bekliyorum. Kendi yastik yorgan alip iki gecedir oturmaodasinda yatiyor. Ne gelen var ne giden. Ben beceremiyorum galiba erkegi avucuma almayi. Bazi kadinlar gercektendende almis ama bana akil verin. Sanki onun egosu tavan yapmis gibi o agirdan aliyor halbuki o suclu. Her is kadinda biter derler ama ben onun adim atmasini bekliyorum. Ve inatcinin teki. Oglak burcu.

Öküz burcu olmasın

Erkekler bir konuda haksızlarsa inadina daha çok üste çıkmaya çalışırlar.yapıları mı bu bilmiyorum.

Oglaksa gelmez

Benim eşimde oğlak burcu.Kendini çektiğin Zaman o üzerine düşer üzerine düştüğün Zaman da o kendini çeker yani kaçan kovalanır.

sen seksi bişiler giyinip şööyle bir salınıver ortalıkta umursamaz tavırlarla bak nasıl kuyruğunu kısıp geliyor yanına

Vücudumu ve sevismeyi ne ceza olarak, nede istediğimi yaptırtmak için kesinlikle kullanmam. Ortada bir sıkıntı varsa önce o sıkıntı konuşarak, tartışarak neyse çözülür iletişim kurulmaya çalışılır.

İletişim kurarak anlaşamadığım, uzlaşamadıgım adam, üzerime iki bez parçası gecirdiğimde aklı gidiyorsa, elime avucuma alabiliyorsam ben o adamdan korkarım. :)

Dişardada aklını alanlar olur öyle adamın. Önce malum organı değil, beyni yönetsin bir adamı.

biraz da makara olsun diye yazdım aslında ama ben bazen yapıyorum
öyle de umursamaz yapıyorum ki o onun için özen gösterdiğimi düşünmüyor bile
yanıma geldiği anda da başlıyorum saydırmaya sonra da dönüp sırtımı yatıyorum oohh ben içimi döktüm şimdi o düşünsün bakalım diye

oğlak hayatta gelmez onlar kadar inatçı adamlar görmedim. siz ufaktanda olsa adım atın bence yoksa uzar gider bu durum

Iste bende gururluyum ama... konuyu nasil acmaliyim? Ben adim atarsam bu surekli baska tartismalarda haa nasilolsa esilayagmur gelip alttan alir diye dusunmesini istemiyorum.

Alttan al demiyorum ki gerekirse bagir cagir ama konus. Kendi hakliligini ona kabullendir.

İyi de neden gelsin ki

Adamı babanıza şikayet ettiniz çocuk gibi

Babanızın evinde kavga çıkarttınız

İki gündür oturma odasında diyorsunuz

Yirmi gün olsa anlarım da daha iki tarafın da siniri yatışmamıştır ki aceleniz ne

Evet ben de oğlağım ve bu olay iki günde çözülmez bence

Napmaliyim sizce anlayamadim.

Bence kus gibi davranma .konus sohbetini et. konuyu acma oyle bisi olmamis gibi davran. yataklar yine ayri olsun. elbet gelecektir yanina

Napmaliyim sizce anlayamadim.

Bekleyin

Yani bu olay üzerine bu kadar çabuk barışılmaz

Madem eşiniz hatalı hatasını anlamasını bekleyin

Derseniz ki ben hatalıyım ( bence olayın başında değil ama kavga mekanı konusunda hatalısınız ) barışma çabası için de bekleyin

Bir konu daha var üç gündür küsüz diye bence normal

küstün mü adam gibi küsmeli yani bugün küsüp yarın barışılmaz ki

Rutin hayatınızı yaşayın birbiriniz ile bir süre muhatap olmayın yavaşça barışırsanız da sakin bir ortamda yaşananları ikiniz de kendi pencerenizden anlatıp orta yolu bulun ama henüz bunun zamanı değil

Sakin sen alttan alma yoksa iyce tepene cikar ben olsam biraz daha bklerdim illaki gelicektir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…