Ağır Genital Bölge Kokusu ile Başım Dertte

Imsh3kill

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
803
303
323
Kırklareli
merhaba bayanlar,
Yaklaşık 1 yıldır yoğun akıntı, genital bölgede kaşıntı ve ağır koku ile karşı karşıyayım.
hergün duş almama ve günlük ped kullanmama rağmen bazen işyerinde çalışırken kokusu burnuma geliyor ve inanılmaz rahatsız oluyorum.
Ayrıca yaklaşık 2-3 aydır ilişkiye giriyorum, inanılmaz bir yanma hissi var canım acıyor hiçbir zevk alamıyorum, tek hissettiğim acı.

Ne yapmam lazım, aynı durumu yaşayıp atlatan var mıdır? Hangi doktora gitmeliyim? Muayene şekli nasıl oluyor?

Şimdiden teşekkürler...

Bi doktora görünmenizde fayda var.
Günlük ped kullanmayı bırakın bide.onun yerıne pamuklu iç çamaşırı gıyın ve gunluk degıstırın

Mantar olabilir. İlişkide ağrıya sebep olabilir bu da. 1 yıl çok uzun süre doktora gitmelisiniz bence hemen.

Doktor nasıl muayene ediyor, tahlil vs süreçlerde bilgisi olan var mıdır?
Jinekolojik muayene eder canım idrar tahlili ister belki ayrıyetten aksatmadan hemen git çok yoğunlaşmış ve çok uzun bir süre. Günlük ped daha da azdırır bu arada havasız bıraktığı için. İç çamaşırlarını ütüle pamuklu çamaşır giy

Mantar olmuş olabilirsin ve 1 ay çok uzun bir süreç nasıl bekledin bu kadar. Hem etafındakilere bulaşır hem de Allah korusun rahim kanserine kadar gider çok ama çok tehlikeli.

Ayni sorunlar bendede vardi ve jinekolojik alttan muayne ile bakılır.
Tanim rahim agzi enfeksiyonu ydu
Gunluk pedlerin uzerinde fresh falan yaziyor onlar kokulu
Kokusuz gunluk ped al
Parfümlü olanlari kullandigin için terleyince oyle bir koku çıkıyor
Ya da pecete koy
Rahim agzi enfeksiyonu cinsel iliskide de agei yapiyor bu arada.

Kokulu günlük ped kullanmıyorum hiç ama akıntı çok olduğundan hiç kullanmasam külot devamlı lekeli olur ve rahatsız edici. Haftasonu doktora gidicem korkuyorum kötü bir durum yoktur umarım

Back