Ağır Felç

aysunn_nusya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2016
37
14
88
33
Annemin ana damarında tıkanma oldu ve ameliyat için kritik zamanı geçirmişiz. Doktor yüzde seksen bes ölüm gerçekleşir sağ çıkarsa da yatalak kalır dedi. En iyi yerlere götürürüz ne gerekirse yaparız dememize rağmen kalıcı felç olduğunu iyilesemeyecegini söyledi. Fakat annem herşeyi hatırlıyor bilinci açık. Böyle durumda olup da iyileşen kimse yok mu? Doktor her konuştuğunda yıkılıyorum . Lütfen ümit olduğunu annemin iyilesebilme ihtimalini söyleyin.Cok üzgünüm çok meğerse herşey anneyle guzelmis

Aynı şeymi bilmiyorum ama benimde annannemin beynine kan sıçramıştı ve o da anneniz gibiydi yaşamaz falan dediler sonra üstüne bi de kanser olduğunu öğrendik çok şükür hepsi geçti felçlik var biraz ama en azından hayatta inşAllah bi an önce sağlığına kavuşur anneniz

Çok teşekkür ederim amin inşallah ben de iyileştiğini görürüm

Beynin durumuna bağlı olarak kalıcı hasarla ilgili ortalama konuşulabiliyor. Fizik tedaviye bağlı hastanın isteğine bağlı olarak iyileşme oranı değişir. Benim babam da felçli. Sol kol geri gelmez dediler gelmedi. Hissedebiliyor ama hareket ettiremiyor.

Çok geçmiş olsun size de inşallah sol kolunu da hareket ettirebilir. Benim annemde bir ay olmasına rağmen hala hastaneden cikartmadilar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…