- 14 Ekim 2023
- 86
- 29
- 24
-
- Konu Sahibi medinegirginer23
Hoşlantısı olduğunu düşünmüyorum ama umarım dediğiniz gibi olur…Olduğun gibi davran. Seni sorduysa zaten sana karşı bir hoslantisi vardır. Sen güzel güzel ortalarda salın güler
Umarım bizde sizin gibi oluruzÖyle görünenler genellikle cıvıl cıvıl kızlarla sevgili oluyorlar. Örn. Nişanlım kişisi. Ondan kasma ağır başlı olacağım diye.
E neden seni sormuş o zaman?Hoşlantısı olduğunu düşünmüyorum ama umarım dediğiniz gibi olur…
Bence herkes neşeli cıvıl cıvıl kızlarla sevgili olmak isterÖyle görünenler genellikle cıvıl cıvıl kızlarla sevgili oluyorlar. Örn. Nişanlım kişisi. Ondan kasma ağır başlı olacağım diye.
Bence de. Erkekler drama queenlerden hoslanmıyorlar. Ayriyeten neşeli kızlar hep ilk tercihleri oluyor. Benim de tecrübem bu yöndeE neden seni sormuş o zaman?
Bence herkes neşeli cıvıl cıvıl kızlarla sevgili olmak ister
PS: Hiç ağırbaşlı sevgilim olmadı - hepsini uzaktan gören çekinmeden yanağından makas almak ister
Evet haklısınız aslında. Beni beğenmişti fark ettim çünkü çevremdekiler de neden öyle bakıp durduğunu bana soruyordu ama bence anlık bişeydi veya ben çok karamsarımE neden seni sormuş o zaman?
Bence herkes neşeli cıvıl cıvıl kızlarla sevgili olmak ister
PS: Hiç ağırbaşlı sevgilim olmadı - hepsini uzaktan gören çekinmeden yanağından makas almak ister
Egoluymuş, kaç.uzun zamandır beğendiğim biri var fakat kızlara yüz vermeyen ağır başlı biri biraz da egolu. Bir kaç ay önce çevresindekilere beni sormuştu ve bana uzun uzun bakıp gülümsemişti hepsi bu kadar.
Bire bir sohbet etmeye cesaret edemedim çekinmiştim şimdi ise gidip bi şekilde konuşmak istiyorum. Fakat nasıl davranmalıyım? Güler yüzlü sempatik mi yoksa onun gibi ağır başlı sert mi? Nolur yardım edin
Benim işe ilk başladığımda ağır başlı sandığım adam tam bir casanova çıkmıştıSizi niye sormuş?
Sormuşsa neden tanışmak istememiş?
Adam ağırbaşlı olmayabilir.
Bizde eşimle böyle bakışırdık. Sen bisey yapma,ilk adımı o ataruzun zamandır beğendiğim biri var fakat kızlara yüz vermeyen ağır başlı biri biraz da egolu. Bir kaç ay önce çevresindekilere beni sormuştu ve bana uzun uzun bakıp gülümsemişti hepsi bu kadar.
Bire bir sohbet etmeye cesaret edemedim çekinmiştim şimdi ise gidip bi şekilde konuşmak istiyorum. Fakat nasıl davranmalıyım? Güler yüzlü sempatik mi yoksa onun gibi ağır başlı sert mi? Nolur yardım edin
"Vechi Hursidinize münevver demisler"Valideniz hanımlar afiyettedirler inşallah gibi şeyler söyleyerek başlayabilirsin.
uzun zamandır beğendiğim biri var fakat kızlara yüz vermeyen ağır başlı biri biraz da egolu. Bir kaç ay önce çevresindekilere beni sormuştu ve bana uzun uzun bakıp gülümsemişti hepsi bu kadar.