Ağır anksiyete geçiriyorum kafam dağılmıyor benim gibi olan var mı?

Korkma.biliyorum anksiyete korku üzerine kurulu fakat bunun ruhsal olduğunu bedenen sağlıklı olduğunu bil.ustesinden tek başına gelmeye çalışmak büyük hata.cunku tedavi olmazsan kötüye gidiyor.bana duş almak çok iyi geliyor atak esnasında.kotu hissetmeye başladığımda ya duşa soğuğa yakın suya giriyorum yada kendimi sokağa atıp yuruyorum.kahve iciyorsan mutlaka azalt.kansizligin varsa mutlaka onunda tedavisini ol.cunku kansızlık anksiyeteyi arttırıyor.ve lütfen ama lütfen psikiyatriste git.cok geçmiş olsun.

Terapi almayı deneyin.Ayrica karnınıza sıcak su torbası koyun çok iyi geliyor.Birde öyle anlarda başka şeylerle mesgul olmaya çalışın.dikkatinizi başka yöne çevirirseniz atakları daha kolay atlatirsiniz

Korkma.biliyorum anksiyete korku üzerine kurulu fakat bunun ruhsal olduğunu bedenen sağlıklı olduğunu bil.ustesinden tek başına gelmeye çalışmak büyük hata.cunku tedavi olmazsan kötüye gidiyor.bana duş almak çok iyi geliyor atak esnasında.kotu hissetmeye başladığımda ya duşa soğuğa yakın suya giriyorum yada kendimi sokağa atıp yuruyorum.kahve iciyorsan mutlaka azalt.kansizligin varsa mutlaka onunda tedavisini ol.cunku kansızlık anksiyeteyi arttırıyor.ve lütfen ama lütfen psikiyatriste git.cok geçmiş olsun.
İlk iş doktora gideceğim kendim mümkün değil çözemiyorum kansızlığım zaten var ve yazdıklarınızın hepsi o kadar doğru ki ölüp ölüp diriliyorum sizede geçmiş olsun 🙏🏻

Bazı takıntılar tetikledi doğrusunu bilmeme rağmen engel olamıyorum
Belki yazmak, üzerine konuşmak ferahlatabilir sizi. Burada kimsenin sizi tanımadığı bir ortamdasınız, dilerseniz paylaşmayı deneyin. Bazen bir başkasının söylediği çok basit bir şey iyi gelebiliyor. Mesela bana bir gün psikolog “biri sana bu söylediklerini söylese nasıl hissedersin” diye sordu. Çok basit bir soru. Ama benim o günkü gerginliğimi aşmamı sağladı.

Ben de öyleyim. Bir de depresyon da var yataktan çıkamıyorum. en küçük bir aksilikte patlıyorum ağlama atakları geçiriyorum.

Back
X