• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağdayı yapıştrnca tüylerin hepsi gelmiyoo :((

magdelena

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
924
12
318
32
İstanbul
siz nasıl ağda yapıosnuz gızlar yaa sir ağda kullanıyorum ama çam sakızı kullandım sesunun sürmelisini kullandım ağdayı sürüyorum çekince bütün tüyler gelmiyo bi tane makinam var kartuş yerleştiriyoun içine ısınıo felan bezi yapıştırıp çekion vs. o güzel alıyodu ama çok sivilce çıkarıyodu önereceğinz kartuş var mı çam sakızı kullanmak istiyorum ama bi de ele yapışıo ısıınınca ya gerçi kılların hepsini alsa sorun diiil de :50:

Son düzenleme:
siz nasıl ağda yapıosnuz gızlar yaa sir ağda kullanıyorum ama çam sakızı kullandım sesunun sürmelisini kullandım ağdayı sürüyorum çekince bütün tüyler gelmiyo bi tane makinam var kartuş yerleştiriyoun içine ısınıo felan bezi yapıştırıp çekion vs. o güzel alıyodu ama çok sivilce çıkarıyodu önereceğinz kartuş var mı çam sakızı kullanmak istiyorum ama bi de ele yapışıo ısıınınca ya gerçi kılların hepsini alsa sorun diiil de :50:

canım ben bacakta makina kullanıyorum,kol altı özel bölge yüz içinde süper bi ağdam var.cidden süper alıyor,çok memnunum.eskiden özel bölgeyi hiç alamıyordum ağdayla.malum nemli bi yapısı olduğundan çektiğimde ağda hiç almıyordu,birde canımın acıdığıyla kalıyordum:(ama en sonunda kalıp ağdaları keşfettim.eritip sürüyorsun hemen donuyor,ağdanın kendisini çekiyorsun.yani bezsiz kullanılıyor.agdanın kendisini çektiğin içinde süper alıyo,çok memnunum ben.:32:

Pudralı ağda kullanmanı tavsiye ederim mesela ;)

Tüyler yeterli derecede uzatacaksın , çıkış yönünden aşağı doğru sürüp bezi yapıştıracaksın
1-2 kez bezin üstünden geçip çıkış yönünün tersinden çekeceksin :D
Bezleri çok büyük kesme , büyük kesince de güzel almıyor.
Çamsakızı için tüylerinin uzun olması lazım. uzun olunca çok iyi alıyor ama şekerli ağda olduğu için batık yapabilir .
Şeker ağda tüyleri besliyor.
Bunların dışında tüylerin sert mi diyeceğim ama ağdayla alınan tüyler ince olur diye tahmin ediyorum
Makine inanılmaz seyreltiyor tüyleri özellikle bacakta ama onda da inceldikçe tüyler kırılıyor.

sanki hiç ağda yapmamışsın gibi anlatmışım :77:

canım ben bacakta makina kullanıyorum,kol altı özel bölge yüz içinde süper bi ağdam var.cidden süper alıyor,çok memnunum.eskiden özel bölgeyi hiç alamıyordum ağdayla.malum nemli bi yapısı olduğundan çektiğimde ağda hiç almıyordu,birde canımın acıdığıyla kalıyordum:(ama en sonunda kalıp ağdaları keşfettim.eritip sürüyorsun hemen donuyor,ağdanın kendisini çekiyorsun.yani bezsiz kullanılıyor.agdanın kendisini çektiğin içinde süper alıyo,çok memnunum ben.:32:

kalıp ağda nası bişey kiiii kartuş şeklinde mi

Pudralı ağda kullanmanı tavsiye ederim mesela ;)

Tüyler yeterli derecede uzatacaksın , çıkış yönünden aşağı doğru sürüp bezi yapıştıracaksın
1-2 kez bezin üstünden geçip çıkış yönünün tersinden çekeceksin :D
Bezleri çok büyük kesme , büyük kesince de güzel almıyor.
Çamsakızı için tüylerinin uzun olması lazım. uzun olunca çok iyi alıyor ama şekerli ağda olduğu için batık yapabilir .
Şeker ağda tüyleri besliyor.
Bunların dışında tüylerin sert mi diyeceğim ama ağdayla alınan tüyler ince olur diye tahmin ediyorum
Makine inanılmaz seyreltiyor tüyleri özellikle bacakta ama onda da inceldikçe tüyler kırılıyor.

sanki hiç ağda yapmamışsın gibi anlatmışım :77:

:37: çok tişkür ederim canım
sesu da kullandım sert kıllarıda almıyodu ama sanırım sesuyu biraz kalın sürüyodum dün gördüm burda bayağı ince sürülmesi gerekiyomuş. güzel bi kartuş bulsam makinası var onlar çok güzel alıyodum ama hep sivilce yapıodu

kartuş ağda bikini bölgesinden kullanılmaz. ben el ağdalarıyla daha rahat yapıyorum. kalıp ağda da aldım, elle çekildiği için, bezsiz, ama henüz kullanmadım. sirli olduğu için tüyleri azaltır. bir de eğer kullandığın ağda kendinden pudralı değilse, pudra sür. daha iyi oluyor

kartuş ağda bikini bölgesinden kullanılmaz. ben el ağdalarıyla daha rahat yapıyorum. kalıp ağda da aldım, elle çekildiği için, bezsiz, ama henüz kullanmadım. sirli olduğu için tüyleri azaltır. bir de eğer kullandığın ağda kendinden pudralı değilse, pudra sür. daha iyi oluyor

bikini bölgem deil göbeğim filan kendim pudrada sürüyorum ama pek fark oolmuo

o zaman yeterince uzamamıştır belki de? yoksa tüy kalmaması lazım, anca tek tük kalır hele ki sir ağdaysa....ağdanın içine su falan mı kaçtı acaba? ya da son kullanma tarihi geçmiştir? yani başka bir neden gelmedi benim aklıma....

o zaman yeterince uzamamıştır belki de? yoksa tüy kalmaması lazım, anca tek tük kalır hele ki sir ağdaysa....ağdanın içine su falan mı kaçtı acaba? ya da son kullanma tarihi geçmiştir? yani başka bir neden gelmedi benim aklıma....[/QUO

sir ağda sesunun ki olan mı onlada denedim ama onu kalın sürüodum biraz ince sürün yazmış herkes çam sakızı kullanıodum el ağdası olanı uzamış kalın tüyleri bile bi kaç defa yapıştırıp çektiğimde geldiyodu anca. şimdi sesuyu aliym yine ince süriym bakam belki güzel alırım

Back