• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağdayı da Beceremiyorum

niramm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2011
67
0
86
Bolu
Arkadaşlar ben şimdiye kadar makine ya da ağda bandı kullananlardanım. Ama pek memnun değilim. Ağda kullanmak istiyorum ama ağda kullanırken çok zorlaıyorum. Bir de ağda da kullansam makine de yapsam diz kapağımın arkasını ve üst kısmın arkasını iyi yapamıyorum. Beceremiyorum. Bazen her yeri alsam da arkalar için jilet bile kullandığım olur.
Benim gibi ağda konusunda beceriksiz biri için önerirsiniz. Benim belimde sıkıntı var çabuk ağrır ve uzun süre eğilemem o yüzden çabuk pes ediyorum Güzel, düzgün ve arkaları ile birlikte bir ağda için önerilerizi bekliyorum. Siz arkalarınızı nasıl yapıyorsunuz.
bu arada be genital bölge için de tavsiye istiyorum. Benim gibi acemi biri için ne tavsiye edersiniz

şekerim ağdaya gidiyorum ben, çok rahat oluyo , 10 dk komple yapıyolar.Şiddetle tavsiye ediyorum. 1 ay mis gibisin :ssz:

Ben de gittim geçen ay. Sadece bacak 25 lira. Koltuk altı 10 lira genital bölge desen o da 25 ti sanırım. İnsan kendini enayi gibi hissediyor. Bir ay bile sürmeden bayağı uzadı. Ama en son ağda yaptırmışken de tekrar makine yapmak istemediğim için ya yine gidecem mecbur kuaföre ya da bi şekilde ağdayı evde yapacam

Ben de gittim geçen ay. Sadece bacak 25 lira. Koltuk altı 10 lira genital bölge desen o da 25 ti sanırım. İnsan kendini enayi gibi hissediyor. Bir ay bile sürmeden bayağı uzadı. Ama en son ağda yaptırmışken de tekrar makine yapmak istemediğim için ya yine gidecem mecbur kuaföre ya da bi şekilde ağdayı evde yapacam

cnm ben komple ağdaya (bütün bacak+koltuk altı+bikini bölgesi) 30 tl veriyorum, hatta kampanya yapmıştı geçenlerde komple 20 tl dİ.Yıllardır gidiyorum çok temiz titiz bir yer. :ssz:

Keşke ben de öyle bir yer bulabilsem. Hi bacak hiç uğraşmam. Ben sadece bacak için gittim 25 lira verdim ve daha bir ay geçmeden tekrar eskisinden beter oldu. Ben vandayım. Bir kaç yere sordum geneldeaynı fiyat. Hiç birine de güvenemiyorum. Benim gittiğim vanın en meşhur kuaförü.İyi temiz aldı aslında da. ben 60 milyon veremem her ay

cnm ben komple ağdaya (bütün bacak+koltuk altı+bikini bölgesi) 30 tl veriyorum, hatta kampanya yapmıştı geçenlerde komple 20 tl dİ.Yıllardır gidiyorum çok temiz titiz bir yer. :ssz:

Size iki sorum olacak; birincisi temizlikten sonra kullandığınız geç çıkartan bi krem yada bişey varmı? ikinciside bu kadar uygun ve titiz bi yer neresi bendde bu zamana kadar güvenip hiçbiyere gidemedim :(

Sir ağda ve bimin ağda bantlarını alacam karar verdim. Ağdayla yetişemediğim yerde bandı kullanırım.Bikini bölgesi için de belki kuaföre giderim.
Farklı fikir olan var mı arkadaşlar.

Ben Bioder Epiten Vücut için ağda bantlarını kullanıyorum. hem diğerlerine nazaran daha az acımasını sağlıyor. Arrıca sürekli kullanımda tüylerin köklerini etkisiz hale getirerek tüylerin azalmasını da sağlıyor.

slm bende agda salonuna gidiyrum komple bacak genital ve kol altı sadece 25 tl yaptırıyorum 10 dk ve bayanın eli çok hafif bagcılar yıldıztepede tşkler tavsiye ederim :kkk:

Back