Ağdayı bir türlü yapamadım, nasıl yaparım?

Trans_woman

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2020
123
483
18
30
Ya arkadaşlar ben asla birine gidip ağda yaptırtmam son zamanlarda artık permatik ve makine ile almaktan bıktığım için ağda ile yapmaya karar verdim hayır anlamadığım şey şu o kadar kaynıyor bal gibi oluyor ama bir türlü kıvamı tutmuyor bir bilen lütfen yardım edebilir mi kaseye dökünce yine su gibi oluyor valla sabahtan beri delirdim ya makineden ağdaya geçiş daha zor valla

Sir ağda alsaydınız daha iyi olurdu, makinesinde ısınırdı, rahatça 10 dkda yapardınız.
ille de eski usul isterseniz de çamsakızı ağdası alsaydınız.

ben veet kullaniyorm yenj çıkan ilik agda argan yagli. Sicak suda kabiyla isitiyorm karistip surup yapstir çek cok basit genital bile 5 dk sürmüyor . Her agda ayni pratikligi sağlamıyor bunu dene bence

Kalıp ağdamı yoksa bildiğimiz çam sakızı mı aldınız?
Kalıp ağda aldıysanız baldan bir tık koyu hale gelecek. O şekilde balı kaiığa dolar gibi çubuğa alıp kış kökünün tersine sürün.
Çam sakızı ise sakız gibi olacak elinize su değdirip sakız gibi oynaya oynaya esnetip aynı mantıkla kıllara sürüp çekip devam edeceksin aynı ağda ile..

Ben ağda makine si aldım şu yuvarlak kazan olanlardan.. Kalıp ağda alıyorum çubuğu falan. 10 günde bir kaynatır yere ona özel bezimi sererim yaparım kalanını epilasyon makinesi varya çımbızlı onun toparlarım.. Baya pratik ama jilletten ilk geçişte bacıya bilir ağzınıza ısıracak birşey alın derin nefes alın ve çekin diğer türlü azar azar çok işkence. Tek sefer de

ben de normal ağdayı çok iyi yapıyorum koluma falan ama genitale yapamıyorum. yapış yapış oluyor almıyor sanki. genital yumuşak olduğu için mi öyle oluyor? cihaz aldım içine ağdayı koydum öyle yapıyorum. bana da yardımcı olur musunuz. kuaföre gitmem için iyice uzatmam gerekiyor, uzatamıyorum ama hemen alıyorum en ufak tüylerde hijyenden dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…