Ağdanın Acısından Korkanlar

Secilhanci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
121
1
0
Denizli
Ağdanın Acısından korkup jilet epilatör kullanan arkadaşlar sizinle bikaç deneyimimi paylaşmak istedim belki faydam dokunur bazı arkadaşlar. Ağdanın acısından korkup birçok bayan jilet kullanıyor jilet kullanımı kıl köklerini almadığı için kıllar gitgide çoğalıp kalınlaşıp siyahlaşıyor.

Epilatörlerde de durum çok farklı değil yine kıllar kökünden alınmadığı için aynı sorunlar ben sir ağdayı tavsiye ediyorum bacak bölgeleri çin kartuş sir ağda bikini bölgesi için konserve sir ağda kılları çok inceltiyor ve seyreltiyor 1 ayda tertemiz

ya kızlar o kadar da korkulduğu gibi değil valla :)))
ben ilk aldığımda da ağdayla aldım ve çığlıklarımla evi inletmiştim kaydirigubbakcemile3
o zaman çocuktum tabii annem alırdı ama bana öüm gelirdi ağda yapmak
sonra annem bana yöntemiyle beraber nasıl alınavcağını öğretti
kendi kendime yapa yapa alıştım şimdi hiiiiç acımıyo vallahi :))))
yani alıştırmanız lazım kendinizi
bir de yaparken ben sayıyıroum bir-ki-üçç dedim mi çekiyorum kaydirigubbakcemile3

bende onu anlatmaya çalışıyorum bazı arkadaşlarımız acıdan korkup jiletle alıyorlar aslında ne kadar kötü bişey yaptıkalrının farkında değiller erkek gibi bacakları olur valla sonra çünkü jilet kılları kalınlaştırır ve çoğaltır bide 3 gün sonra çıkıyor tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…