agdami jilet mi

mois96

B ♥Ş
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
136
56
28
Kizlar, agdanin acisina dayanamiyorum. Bacak, bikini bolgesi, kas biyik. Yani koltuk alti disinda heryerde anam ağlıyor emla krem kullandim evet cok azaltti aciyi ama coook pahali. Ve sadece bikini bölgesinde kullanabiliyorum. Bacagimda kullansam batarim heralde jilet hic denemdim. Cok cogaltir diye korkuyorum, bide deriyi sertlestirir diye. O yuzden yardiminizi istiyorum sizce hangisi?

ağda bence, acıyo falan ama mis gibi :) jilet çok dert ya ağdadaki o pürüzsüzlük olmuyo. bi de üç gün sonra yine çıkıyo yeniden uğraşıyosun

ağda bence, acıyo falan ama mis gibi :) jilet çok dert ya ağdadaki o pürüzsüzlük olmuyo. bi de üç gün sonra yine çıkıyo yeniden uğraşıyosun
Ya ayse armanin yazisindan etkilendim. Kadinlara ozel jiletler jeller felanda agda purussuzlugune ulastiriyo demis. Dedim bi umut

ağda tabiki. kendin mi yapıyorsun?
benimde canım çok yanar ama gidiyorum 10 dkda bitiyor mis gibi.
kendin uğraşınca canın çok yanar ama jilet kesinlikle önermem.
4 ay öncesine kadar jilet kullanıyordum tam bir işkence özellikle yazın

Kendim
Kendim yapamıyorum. Cok tatlidir canim kiyamambecerememisimde zaten

canım tabi ki agda evet acıyor ama sonuç güzel ve uzun süre gidiyor sen yapamıyorsan utanma ağdaya git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…