Ağdadan sonra tüylerin jiletle alınmış gibi çıkması

Yagmur9248

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
84
Puanlar
298
Yer
İstanbul
Bacaklarımı normal ağdaylada alsam sirlede alsam aldıktan sonra sivilce cıkıyo küçük küçük ve bir hafta sonrada jiletle alınmş yine sivilceli ve batık şeklinde cıkıyo daha önce üç dört kez kullandım jilet bu kadar olmaması gerekir yumuşatıcı krem kullandım işe yaramadı cildiyeye gittim tüy dökücü kremle almamı söyledi ama onada cesaret edemiyorum daha kötü yaparsa diye korkuyorum. Kese yapınca batıklarım geciyo ama yine her zaman ayı şekilde tekrarlıyo benimle aynı durumda olan var mı ya da buna çözüm bulann :110:

canim benimde o sekildeydi ama ben sukurler olsun bi arkadasim sayesinde cook kaliteli agdayla agda yapan bi yer buldum uc seneyi askindir her ay duzenli bir sekilde gidiyorum bi ayinida aksatmadim yani dusun ve o sekilde duzene girdi ... birde soyle birseyde var bqzi insanlarin cildi kil donmesine veya batmasina yatkin oluyor onlar icin ne yapilir bilemem ... benim cozumum duzenli ve kaliteli agda ....

ağdadan hemen sonra duşa giriyorsan sivilce olabilir ve ağdayı cildine yatay değil de yukarı doğru çekiyorsan tüylerin kırılır ve fazla sert çıkar:KK5:

ağdadan hemen sonra duşa giriyorsan sivilce olabilir ve ağdayı cildine yatay değil de yukarı doğru çekiyorsan tüylerin kırılır ve fazla sert çıkar:KK5:

tüyler hangi yöneyse o tarafa çekmeye calışıyorum ama yinede aldıktan sonra tavuk yolunmuş gibi oluyo ve cıkarkenn jiletle alınmış gibi bu durumu cok takmaya başladım artık :110:

Back