Agdadan sonra o bolgelerde siyahlasma yasayaniniz var mi?

Nelya

NiLoVski
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
4.748
13
35
Koltukaltlarimi nerdeyse 3 senedir,bikini bolgesini de 6 ay kadardir agda yapiyorum ama her ikisi siyahlasti.ustelik bikini tarafimda sivilce gibi ici dolu seyler cikti.lekesi da kaliyor.kisaca o tarafim berbat oldu.tekrar jilete gecmek istiyorum ama tam tuyler azalmisken cesaret edemiyorum dogrusu.ama diger taraftan da siyahlasma ve sivilce...arada kaldim.Boyle birseyle karsilasaniniz var mi...bana yardimci olun lutfen bu siyahligi ve sivilceleri gecireyimmmmmmmmmmmmmmm

canım aynı sorun bendede var bende bir türlü kurtulamadım kararma ve sivilce lekelerinden bakımlıdemet arkadaşımızın tavsiye ettiği kremi araştırıyorum şimdi

aynı sorun ablamdada var bendede biraz var bikini bölgesinde ve birazda kol altımda. milletin kolunun altı bembeyaz benimki gri gibi :S

nedir bu cektigimiz yaa,ilk agda yaptirdigim gunu hatirliyorum da acidan ter icinde kalmistim.cok acitmisti cunku,yeniden jilete gecersem emeklerim bosa gitmis olucak...
bakimlidemet senin soyledigin kremi arastiricam tesekkurler

limon suyu yada elma sirkesi iyi geliyor diye biliyorum ağdadan sonra kullanıyor arkadaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…