• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağdadan sonra genital bölgede soyulma

adabaran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
45
0
86
İstanbul
arkadaşlar ağda yaptırdım bi iki gün sonra genital bölgem soyulmaya başladı ölü deriyi mi atıyor dersiniz? ama popomda sivilcelerde cikti kırmızı kızmızı bi krem yada bitkisel önerisi olan varmı mafoldumben

arkadaşlar ağda yaptırdım bi iki gün sonra genital bölgem soyulmaya başladı ölü deriyi mi atıyor dersiniz? ama popomda sivilcelerde cikti kırmızı kızmızı bi krem yada bitkisel önerisi olan varmı mafoldumben

Ayyy aynı sorun bendede oldu yalnız ben ilk kez ağda yaptım nden oldu ki....

bepanten surun kizlar.
agdadan sonra cok tahris olmus oluyo cilt ondan olur sannirim..

Sir ağda yaptın sanırım.....
Ağda çok "sıcak" olunca Pullanma , dökülme oluşuyor... :kedi:

kızlar bende bıkac gun once genıtal bolgeme sır agda yaptırdım,yıllardır jılet kullanıyodum bu ıse bı son vermek ıstedım,kız cok da guzel alamadı ama ıdare eder,fakat o gunden berı bı kasıntı tuttu benı bugun gıttım doktora mantar olmus,ben zaten arada bı hep olurum ama bu sefer sır agdadan dolayı olmus olabılır mı?ılk önce kenarları kasınmaya basladı sonra her yerı,aslında hosuma da gıtmıstı bu ıs 10 dk da tertemız yapıyolar,ama böyle alerjı yapıyosa bı daha yaptırmam,kızlar sızınde basınıza boyle bısey geldımı?sızce bana alerjı mı yaptı dersınız?

Back
X