ağdadan sonra bıyık bölgem mahfoldu yardım

edaberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
456
2
66
Çanakkale
kızlar şimdi weet sir ağda bandıyla bıyık bölgemi aldım çok bilinçsizce davrandım zaten hep iple aldırırdım kuaföre gitmeye üşendim kendim aldım ama şimdi içim yanıyo valla o bölge hem kıpkırmızı oldu hem ince bir tabaka soyuldu gibi duruyo.yarın işe nasıl gidicem.ah çok pişmanım.bepanten sürdüm ama ne fayda olacak ki.olan oldu.belki de rapor falan almam gerekecek.ah eşek kafam ahh:18:

çözümü var mı acaba yoktur heralde o soyulan bölge kabuk bağlayacak iyleşmesi bi haftayı bulur hep felaket senaryoları geçiyor aklımdan nolur rahatlatın beni

bephantene merhem ya da krem sür. 1-2 güne kabuk baglar. sonra üstüne fondöten sürersin. ama yarına gecer mi bilmem :S

kızlar gittim 5 günlük rapor aldım inşallah haftaya kadar iyleşir doktor advantan ve fito krem verdi.doktora giderken resmen kendimi kamufle edip cıktım soyulma çok derin inşallah geçer ama çok stres yapıyorum aynaların önünden geçmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…