- 10 Aralık 2010
- 233
- 1
-
- Konu Sahibi balbocegi1990
:) Şehir efsanesi canım, bunun mümkün olması için o bölgenin bir lezyona uğraması gerekir, kesilme, yanma vs gibi...
4 yıldır ağda yaptırıyorum profesyonel güzellik merkezlerinde ama ne ben alıştım acısına nede kıllarım keşke dediğiniz gibi olsaydı offfbence buna hic gerek yok cunku 1-2 defa yaptiktan sonra bir daha agda yapisinizda zorluk cekmezsiniz.
hem killariniz agdaya alisir hem de siz alisirsiniz.
agdanin oyle aman aman bir acisi yok.
genital bolge bile alisiyor yani oyle soyliyim...
4 yıldır ağda yaptırıyorum profesyonel güzellik merkezlerinde ama ne ben alıştım acısına nede kıllarım keşke dediğiniz gibi olsaydı offf((
ben emla kullanmıştım genital bölgeme ağdaya giderken hatta 2 tüp birden sürdüm uyuşmakesin olsun acı olmasın diye ama hiçbir etkisi olmadı(( sanırım benim acı eşiğim baya düşük
kılıç balığı bu dediğin sprey nerde satılıyor? en etkilisi bumu valla etki görüceksem hemen alırım
çok teşekkürler canım ya bunu hemen alıcam...emlayı aslında kullanımına uygun birşekilde yaptığımı hatırlıyorum ama belkide becerememişimdir bilmem:)))eczanede canım, özellikle diş hekimleri dişi uyuştumak için iğne yapmadan evvel iğnenin acısını hissedilmesin diye diş etine sıkar bu spreyi,tabii cilt içinde kullanılabiliyor.Sıkıldıktan sonra etkisi 1 dakika içinde başlar ve 10 dakika civarı sürer bu yüzden parça parça sıkmakta yarar var :) Bu arada emla uygulaması zor bir kremdir, kremi sürüp 4 saat bekletmek ve bu sırada hava ile temasını kesmek gerekir...
çok teşekkürler canım ya bunu hemen alıcam...emlayı aslında kullanımına uygun birşekilde yaptığımı hatırlıyorum ama belkide becerememişimdir bilmem:)))
denicem çooooooook tşk ederim :81:
burda emlayı çoğunlukla duymustum ancak yan etki gibi bir etkeni
olur diye de korkuyordum..
belirttiğiniz spreyi ilkkez duydum fakat birinci dakikada etki etmeye başlıyorsa
şayet denemeye değer..özel bölge için mecburen..dayanılacak gibi değil yoksa.
Özel bölge için lateks eldiven kullan, bildiğimiz klasik doktor eldiveni, ilk okuduğumda hadi ordan demiştim ama gerçekten hızlı ve acısız sonuç...
kesinlikle eldivenle daha az acıyo bende tavsiye ederim